TRÄNINGSPEPP!

publicerat i Allmänt;
Jag brukar inte kika runt på inspirationsbloggar och alla dess bilder. Men nu kände jag för att längta lite efter löpturerna utomhus. Detta blir jag peppad av!!

I matväg..

publicerat i Allmänt;

Jobbtimmarna rullade fort förbi, milen avklarad och häng med Angelica har hunnits med. Nu har jag satt mig tillrätta i soffan med kvälls Aten framför mig. Så detta har jag alltså ätit idag, plus frukost och ett äpple till mellis..givetvis. Godnatt på er godingar!

gonatt

publicerat i Allmänt;
Jobbpasset gick bra, bara bra.
Magen är mätt och belåten, pyjamasen på och matlådan färdig. Nu kan jag ta natt. God natt.

Benhinnor

publicerat i Allmänt;
Det var så himla skönt att träna lite igen. Hur kunde jag inte vilja/orka träna förra veckan??
Sprang 45 minuter på löpbandet, ökade successivt från 9km/h till 12km/h. Avslutade på 15 innan jag gick tio minuter som nedvarvning. Förutom att mina benhinnor tydligen börjat krångla (aldrig haft problem med det innan!) så var det härlig och avslappnande jogging. Kände av värk i benhinnorna i fredags när jag stack iväg för att träna en snabbis, men jag hoppas verkligen inte att det håller i sig. Fy hundan.

frukost-time

publicerat i Allmänt;
Sitter vi mitt köksbord, för en gångs skull, och äter frukost. Havregrynsgröt + proviva svartvinbär. Borde väl vara en rätt så bra start på en måndag som denna, right?
Ska ta mig bort till gymet så fort jag smält gröten och där ta mig en jogingtur hade jag tänkt mig. När jag åter kommer hem igen tänkte jag tillaga lite fisk, antingen lax eller torsk, men den får jag nog fortsätta fundera lite på.
Klockan tre står jag bakom charkdisken igen, så även imorgon och på onsdag. Kul att jobba med mina "gamla" brudar och Boris igen. :)

Nähä hörrni, ha en underbar måndag...så hörs vi snart igen!

i väntan

publicerat i Allmänt;
Slagit mig ner i min soffa där jag för tillfället sitter rätt så fast. Det tar på krafterna att rolla en vägg tre gånger.
Imorgon hoppas jag på att komma igång med träningen igen... Skippade till och med zumban idag, som jag annars brukar längta till hela veckan. Jaja, that's life.. ibland.
Väntar på att filmen på trean ska dra igång vid nio, så jag får vänta en stund till. Och jag som hatar att vänta. Jobbigt läge. Får väl ta vara på tiden skriva ihop en liten matlista för veckan som kommer då istället. Japp, så får de bli.

Då färgen inte räcker till...

publicerat i Allmänt;
Vad gör man då man inser att väggfärgen inte räcker till att täcka helat och hållet?
Låtsas som ingenting och ställer tillbaka sakerna där de stod, right?
Ja, så länge alltså.
Detta betyder alltså att jag måste ta mig in till stan någon dag snart så att jag kan få färdigt väggen fortast möjligt. Och det känns redan bättre här hemma... Hoppas det håller i sig!! Ni kanske snart vill se hur det ser ut här hemma? Den som väntar på något gott...väntar alltid för länge... He he he...

Söndag

publicerat i Allmänt;

Jag lyckades somna till slut, efter ett par glas vatten och mycket bläddrande i tidningar. Nu har jag frukost på jobbet innan jag ska ta mig an kassan, ladugården...och frukten!

Tröööööööött

publicerat i Allmänt;

Redo för sängen för länge sedan. Så fort jag stängde igen datorn blev jag hyperpigg... Fett med lustigt, och framförallt jobbigt. Får väl ta upp den där sablans dumburken från golvet igen. Ja ja, nog skrivet för ikväll. Godnatt..eller godmorgon..kanske till och med godmiddag för några..?

Natti

publicerat i Allmänt;
Hoppat i pyjjisen och ska slänga mig i soffan igen och gosa ner mig bland kuddar, filtar och lillebror. Övernattar här inatt.

Hoppas ni har en härlig lördagskväll alla trogna läsare!

Helstekt fläskfilé med fullkornstagliatelle

publicerat i Allmänt;
Jobb mellan 10-13.30, direkt hem för att förbereda maten som jag bjöd pappa på. Blev precis det som överskriften antyder. Johan och Benjamin kom och hämtade upp mig hemma så nu sitter jag alltså här HEMMA i Blomstermåla. Här blir det godis, tv och skratt ikväll..hoppas jag. Upp tidigt för jobb imorgon igen, annars hade jag skakat rumpa inne i stan ikväll, var så säkra.


Recept

Du behöver:


- Fläskfilé
- Smör/Olja
- Salt
- Peppar

- Fullkornstagliatelle
- Smaksatt cremé fraiche (jag tog paprika/chili, men den var på tok för stark,
så blandade ut med vanlig cremé fraiche)
- Grädde
- Champinjoner
- Röd paprika
- Paprikakrydda
- Salt
- Peppar
(SKA ALDRIG MER GLÖMMA KÖPA BULJONG, gör ju hela rätten liksom!!)
- Riven mozzarellaost

- Ruccola
- Soltorkade tomater

Sedan förstår ni säkert själva hur ni ska slänga ihop att. Lätt som en plätt...OCH gott.

Alarm

publicerat i Allmänt;

Två väckarklockor, fem alarm på gamla telefonen och fyra på den här. Mitt tolfte alarm får jag klara mig utan imorgon, då hon inte ska upp och jobba. Mamma vill säga..

Kvällsbabbel

publicerat i Allmänt;
Träningsinstinkten kommer och går i perioder, vissa veckor ligger man i som tusan, vissa tvärtemot. För det är verkligen tvärtemot. Finns liksom ingen balans i det hela. Jag har kommit in i den perioden just nu, att inte ha lust till träning för fem öre, inte lust till något egentligen. Jag vet att det inte brukar hålla i sig någon längre stund, men det är fett jobbigt när man vill träna mer än någonsin men inte orkar överhuvudtaget. Jag orkar inte ens tänka ett endaste litet dugg på vad jag stoppar i mig heller för den delen. Min magsäck lär ju vara omättlig för jag har tappat räkningen på hur många olika födoämnen och olika konsistenser jag stoppat i min mun de senaste dagarna. Men nu får det jävlar i mig vara nog. Trött på att inte orka. Jag behöver energi. Så imorgon ska jag ta mig till gymmet oavsett hur mycket det tar emot. Det gäller bara att jag är starkare än mitt eget huvud, och det ska få se på ett och annat. He he he.

Nog om mitt lilla "problem för stunden".

Jag är fett med trött också, just bara för att jag hållit igång precis hela dagen. Eller kanske för att klockan är över elva.. (OJ!) Godnatt finisaaaaaaar!!

kväller

publicerat i Allmänt;
Dagn i bilder..typ.
Målning, matlagning, prommis, handling, brödbak och städning är lite utav det jag roat mig med idag på min lediga dag. Nu biggest loser med agge bagge bus.
image description
image descriptionimage descriptionimage description
Hur cool får man bli likkksom? Dah alltså.NOT!

Guess Guess Guess

publicerat i Allmänt;

Hoppas ni blir bländade, det blir iallafall jag av solen som lyser rätt in i mitt vardagsrum. Här halv sitter/ligger jag på golvet.. Kan någon lita ut vad jag gör? Inte? Dumma jäklar. Ni ska allt få se senare.
Matlagning och brödbak står på eftermiddagens schema. Mitt icke befintiliga schema alltså.
Träning? Njae.

Eftermiddagsmys

publicerat i Allmänt;

Vi sitter i mörkret och kollar på film sedan vi var små, samtidigt som vi smälter maten. Mysigt.
Snart ska vi skicka iväg mormor till köket för att fixa fruktsallad. Gott.

Tisdag

publicerat i Allmänt;

Förra inlägget skulle alltså publicerats igårkväll, men eftersom att blogg.se inte alltid vill funka som jag vill att det ska funka. Nästintill aldrig vill säga.
Heldags jobb även idag och sedan gymet, helt värdelöst att gå en kväll och tro att man ska kunna träna precis det man tänkt sig. Kort uppvärmning, fem benövningar och samma antalet magövningar, ett par ryggövningar och sedan strech. Med tanke på att jag genast blev opepp så fort jag satte min högra fot på gymgolvet och motivationen sjönk till botten av lilltårna så gav jag efter detta upp. Bättre att ladda upp inför nästa pass, vilar nog imorgon och kör ett pass på torsdag istället.

Hunnit med tre maskiner tvätt, disken och även lite kvällis.
Just nu halvligger jag i soffan med Angelica bredvid mig, kikar film och käkar nötter. Sikka nötter vi är'å...he he he.

Jobb imorgon också, nio till tre:)
Sedan är jag bjuden på middag hos finaste m & m, där efterlängtade lillebror även kommer befinna sig.

Godnatt och tjarå!!

Vila

publicerat i Allmänt;

Eftermiddagsvila. Drygt en timma kvar sedan vidare på zumban. Gissa vem som kommer vara rätt så slut i kväll.

räkan

publicerat i Allmänt;
Japp, räksmörgås it is. Om jag orkade hela? Njae, men nästan!!
Eftersom jag aldrig skulle få för mig att skala en massa räkor såhär på kvällskvisten fick det bli färdigskalade små jäklar och det funkade ju det också, FAST inget slår färska nyskalade räkor. Mums filli babba.
Tänkt mig att kika film på femman nu vid nio, "the stranger inside" tror jag titeln är och jag tror även att jag redan sett den. Men vad gör väl det när man har bäddat ner sig så fint i soffan med täcke och allt? Nä, just det.

Fruktlös

publicerat i Allmänt;
Ojojoj, vad lite jag uppdaterat er i helgen anmärkte jag på nu.
Efter gårdagens jobbpass donade vi hår, makeup och lite paltor, tog våra väskor under armen och åkte upp mot Blomstermåla där vi sparkade igång kalaset. Halv elva var vi på väg in till stan för att skaka ordentligt med rumpa, och det var precis vad vi gjorde. Ytterst bra kväll!!

Idag har jag inte hunnit med så himlans speciellt mycket, liten prommis, eftermiddagshäng med Stoffe, powernap och ett zumbapass är avklarat iallafall.
Inte en endaste liten frukt har jag i min ägo idag, vad är detta?? Jag som var så väldans sugen.. Får bli räksmörgås istället, går väl an det också.

Imorgon ska vi upp tidigare än vanligt för en lång dag på jobbet, 08.00-18.30 i mejeriet. Sedan zumba igen... Fast i nabben då. Götter Götter Götter.

Nähä, tjarå finisar!!

Nattpuss

publicerat i Allmänt;

Efterfest klockan elva för min och angelicas del, buss hem alldeles strax. Lite käk och sömn, imorgon kallar jobbet igen, hääääärligt!:)
Godnatt alla finisar!

Mellanmål

publicerat i Allmänt;

Frukt kan man la inte få för mycket av, tror jag fått en släng av fruktomani. Gott gott gott.

Torkad frukt

publicerat i Allmänt;
Slog mig precis ner i soffan för lite eftermiddagschill, med mig tog jag en påse torkad frukt. Kokosen är det överflöd av men annars är blandningen faktiskt god för att vara coop's egna.
Ikväll ser det ut att bli galej (hade jag haft egen bil hade jag lätt kört istället!) men ett lugnt sådant från min sida med tanke på jobb imorgonbitti.
Förövrigt så blev maten bra bra bra. Hej så länge.

Dagens

publicerat i Allmänt;
nähäni, nu ska jag ställa mig vid diskbänken och förbereda dagens lunch, kycklingsoppa står på schemat, och jag har inte bestämt alls hur den ska göras. Hm... Antar att jag inte hinner få några förslag innan jag ska börja heller så jag får ta det efter hand. Yes, så gör vi. CIAO!

Avklarat

publicerat i Allmänt;

Fått en sådan hej dundrandes bra start på denna fredagen. Promenaden gick bra och efter det har vi även hunnit med jogging med backträning. Nu har en härlig frkost hemma hos Jonna precis avnjutits. Lovely.

Fredagmorgon

publicerat i Allmänt;

Klockan är strax halv sju och jag så att jag skulle kunna dö.. Ja det känns faktiskt så. Nu ska jag slita upp min syster, bare te å upp o hoppe, morgonpromme på g. Godmorgon fina vänner!

nu jädrans må jag såve

publicerat i Allmänt;
Har nu placerat mig en madrass golvet. Gaddarna är fria från plack och min kropp täckt med tyget från pyjjen.
Sleep well cykelställ!!
Bjuder er på en av de första bilderna som publicerades på min lilla bloggeliblogg. He he he
Cool jag var med rödbrunt hår och allt, peace ouuuuuuuuuuut.

fruktsallad med grädde

publicerat i Allmänt;
En timma på löpbandet, fem kilometer löpning och resten intervaller 1 min (14.5km/h, ökade sista såklart!!) och en min jogging (9km/h).. Sedan fick det bli hemfärd till mamma, här har vi käkat fruktsallad á la Ellen. Hade ju inte tackat nej till vattenmelon och jordgubbar i.. Men men ja ja ok ok....
BIGGEST LOSER SVERIGE NU!!!!!

Miss..

publicerat i Allmänt;
..lyckande. Är det så man kallar detta? Eller är det kanske otur man säger? Ja, så får det va. OTUR!
image description
Fysabelens vad snuskigt detta ser ut. Snigel snigel på ägget där, säg mig nu vad detta är?

Fick åtminstone ut ägg på båda mina finn crisp's på lunchen. Toppade med citronpeppar. YUMMI!

Dagens middag

publicerat i Allmänt;
Fic bli gratinerat potatismos med sweet chili-lax.



Vill ni ha recept?
(det är superenkelt!!!)

Potatismos
Koka upp potatis i hönsbuljong (man kan ha precis vilken buljong som man har hemma..). Mosa den färdigkokta potatisen och blanda med ost (samma här som med buljongen, jag hade emmentaler.) och smör. Häll i mjölk och grädde och vispa till lagom konsistens. Salta och peppra. Vill man då också gratinera i ugnen så gör man precis så som jag gjorde. Häll upp i serveringsformar och skjusss in i ugnen tills du får ett knaprigt täcke över moset.

Till detta hade jag alltså laxfilé, även den tillagad i ugnen. Lät den stå och "marinera" någon timme innan jag stoppade in den i ugnen. Blanda sweet chili, salt, peppar och paprikapulver och häll över laxen (gör detta i en liten plastpåse eller i en liten skål. Detta toppade jag med färska samt soltorkade tomater.

ÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, hujedamig vad jag var i mathimlen när jag stoppade första tuggan i munnen. Resten av måltiden också för den delen. Får man ens säga att man är nöjd med sina insatser ibland?

I städartagen..

publicerat i Allmänt;
..idag också.
Torkar ur lådor och skåp, ändrar om och viker tvätt. Härligt!
Promenade har inte blivit av ännu, och vi får se om den ens blir det någon gång under dagen. Ikväll vill jag träna iallafall...även att jag hatar kvällsträning, men just nu känner jag inte suget.
Kikat runt en massa på nätet och kikat böcker om en massa (läs; MASSA) god mat... Och idag får det nog bli laxfilé till potatismoset (första gången jag ska ge mig på det!!Och det ska banne mig vara UTAN recept...då brukar det bli som bäst.)
Nähäni, nu ska jag dansa vidare lite här hemma!

Bra start

publicerat i Allmänt;
Precis avnjutit en tallrik havregrynsgröt (bild lånad från google). Nu är magen mätt och glad, såhär borde dagen alltid startas. Ska fortsätta morna mig en stund till, trots att klockan redan är över tio, sedan funderar jag på långpromme men ska överväga det ordentligt först med tanke på de glashala gatorna. Tja so låång.

SUMMER-längtan

publicerat i Allmänt;
Helt plötsligt blev jag så superduper taggad på vår/sommar med torra gator. Tänk en het sommardag i löparskorna och ett snyggt löparset. Mmmmm....*drömmer mig bort*. (synd bara att man är som mest pepp när man tänker och drömmer...buhu...) Så iallafall..jag tänkte leta upp lite pepp-bilder för mig själv... hittade dessvärre inte många sådana.(fler får det bli i år..till nästa år!!!) Så jag slänger upp ett par bilder för att sakna sommarn lite granna...också.


Nobody knows if this is me eller en muskelknutte. he he he


....det här då?









Vila

publicerat i Allmänt;

Telefonen får tid att vila lite medans jag har rast. Plock plock front front koll koll kassa kassa... Och så vidare. Bra kväll!!

Dagens.

publicerat i Allmänt;
- Möte på af.
- Tvättning.
- Pizzabakning med Elin. Försökte mig på en lite nyttigare (mindre onyttig) variant med grahamnsmjöl och vetekli i degen. Blev faktiskt helt OK-gott. Bra ju.
- Dusch.
- Fruktsallad.
- Nu; JOBB!!


Tvättid

publicerat i Allmänt;

Tycker jag skymtar en svag kontur av Elin där inne, men eftersom jag inte är säker låter jag torktumlaren gå:)

Godnatt

publicerat i Allmänt;

Placerat mig i soffan ikväll, och här tänker jag stanna tills jag slår upp mins små ögon imorgon. Natti friends

Hollywood

publicerat i Allmänt;

Lunch/middag à la morfar-style, yammi as always. Sedan fick jag snällt ställa upp på kortspel, men jag tror att de ångrade detta efteråt med tanke på utklassningen från min sida. Höhö

maooot

publicerat i Allmänt;
Hade tänkt mig att jag skulle träna tidigt imorse, helst tidigare än jag var där. Men...klockan åtta var jag på plats och redo för lite träning iallafall. Fett störande när hela träningsupplägget raseras bara för att de uttänkta maskinerna är upptagna (någongång vill jag träna på ett riktigt stort gym...eller varför inte ha ett eget?). Fick som sagt ta crossen, istället för löpband. Och visst gick väl det bra det också. Det var det ju så illa tvunget att göra.

Dagens frukost var det ja...


Gårdagens lunch, fullkornstagliatelle med sås på räkor, tomater, grädde och massa annat gutt. Soltorkade tomater på toppen.

(Jag vet att det blir usel bildkvalitet när man lägger upp bilderna på bloggen.(speciellt med telefonen) Visst att jag ändå tycker att bilderna blir urusla med min systemkamera men antagligen för att jag inte ställt in några inställningar. Kanske skulle kolla över det någon dag?)

Ohamn

publicerat i Allmänt;

Jag älskar energiska dagar, speciellt förmiddagar. Tog mig en härlig frukost efter gymet med ägg samt yoghurt med banan och kanel. Sedan satte jag igång projekt städning. Hemma har jag alltså nu ett skinande hem, alla dammiga ytor dammade(ok, nästan alla...), varenda tallrik diskad och vartenda vrå på golvet avtorkat. Till och med all tvätt är sorterad inför morgondagens tvättid. Och allt detta var färdigt redan innan klockan klockade 12.00. Bra där, bra jobbat.
Agerade sedan chaufför åt lilla mormor med ryggontet in till röntgen, och nu säger morfar "varsågoda". TAAAACK säger jag, med tanke på att min lunch försköts fram tills nu. See you!

Stadsrunda

publicerat i Allmänt;
Påväg in till stan för tredje kvällen på rad, bio står på schemat. Jag som inte ens gillar typen av film. Hehe. He.

Sammanfattande

publicerat i Allmänt;
Korta timmar på jobbet, åtta kilometer med lutning, ett par armövningar, lite bad/bastu/bubbel samt kycklinggryta. Sammanfattar min dag rätt så bra actually.

grönt blått gult RÖTT

publicerat i Allmänt;
Inte skäms jag, inte har jag ätit stark mat, inte är jag varm och inte har jag tränat. Likt förbannat är mitt ansikte rött som blodet...ungefär. (kanske fått en släng av mammas samt mormors överdrivenhet (kan man ens kalla det så?)) Rödfläckigt är det iallafall...och svider gör det också. Hade ingen parfymfri lotion dessvärre och eftersom min aloe vera gel inte verkade hjälpa så drog jag på ett ordentligt lager ansiktskräm.. AOUCH vad det brände te ordentligt!
Ska bli gött att dejta kudden strax...om jag kan somna inatt vill säga. Fått endast 4-6 timmar per natt den hära veckan. Fett med störande alltså. bättre lycka nästa gång...alltså nu.
NAJTI BEJBS.

Middag

publicerat i Allmänt;

Direkt efter jobbet var det bara till att hoppa in i duschen, tvåla, schamponera, balsamera och tvätta. På med första bästa klädsel och spackla på ett lager med läppglans på toppen.
Precis hemkommen från stan är jag med fullproppad mage. Massa god mat (ok, jag ska vara ärlig. Maten på zorbas är inte riktigt min grej!), fint sällskap och mycket snack och skratt.
En iskall smoothie får lugna ner min mage lite granna innan jag hoppar i pyjjen och slänger mig i soffan med en massa avsnitt paradise. (Det är faktiskt helg nu!!!)
Sömn... tre och en halv timmas jobb väntas imorgon, därefter träning och bad.
Love to you all.

Kul efter jul

publicerat i Allmänt;

Hoppat i min nytvättade långpyjjis, hur skönt och hur gött Är inte det liksom?Hittade en rolig bild, med det sagt; NU MÅSTE JAG SOVA!

FÖR MÄTT!!!

publicerat i Allmänt;

Nu trodde ni nog något annat va? Jag behöver nog inte ens berätta att jag smällt i mig en massa onyttigt smågodis ikväll.. Min mage är tydligen inte van vid detta med tanke på att jag inte kunnat spänna ut magen så här på länge. SJUKLIGT Fet man kan bli på bara någon sekund. Höhö. Frågan jag ställer mig själv är; VARFÖR KAN MAN INTE SLUTA ÄTA INNAN MAN VILL SPY ELLER...SPY?!? Så hej dundrandes onödigt, right?! Heldags jobb idag och heldags jobb imorgon..samt ett par timmar på lördag. Görgött!! Najti.

GODNATT DEAR FRIENNER

publicerat i Allmänt;
Lite väl fjortis/bimbo/tror att jag är något-pose..

Så fick bli en som motbevisar dessa uttryck till mig. Tack.

Egentligen ville jag bara visa er mina nypainted nails. (swengelska is the shiet!)Nagellacket kommer från H&M och kommer vara bortgnott tills imorgonbitti, skitlack; yes box!

Jobb Jobb JOOOBBBBBB, åh vad jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig tisdag, torsdag, fredag, lördag, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig nästan hela veckan lååååång. (ja, iallafall, då jag jobbar!)
Lustigt egentligen att man kan vara så gla´ åt att jobba när man är arbetslös. fett skön känsla alltsåååå!

Jajajajaja...ok

publicerat i Allmänt;
jag vet att jag lovat mig själv att inte sitta framför dumburken efter klockan tio, men vad gör man när man försökt somna en timma (läste min lånade bok en timma dess förr innan..) utan större lyckanden? Inte så lustigt kanske med tanke på att klockan stod på 11.20 när jag vaknade imorse. Imorgon MÅSTE jag komma upp i tid så jag åtminstone kan sova imorgonnatt. Dagsschemat ser fullproppat ut imorgon; träning med Angelica, storhandling, stortvättning (precis funnit min tvättgrejsimojs så många maskiner väntas..) och förhoppningsvis träffa härliga Elin. Blir förhoppningsvis en bra dag!!
Nähähäni, nu blir det biggest loser och paradise hotel...så får vi se när mina ögonlock åker igen, säkerligen inte än på ett par timmar. ÅHÅ!!

Här är jag i ett paradis...eller iallafall i Alanya!

Jöbb

publicerat i Allmänt;
Hemme från jöbb, härlig eftermiddag/kväll. Att man kan bli så lycklig av att jobba:)
Turkisk yoghurt med hallon, havrekuddar och banana ligger i magen. GÖTTER!

GE MIG MAT!

publicerat i Allmänt;
Gårdagen i matväg. Frukost och bullbak hos Jonni, lunch hos mormor och morfar, till sist middag at my place.
image description
image description
image description
image description

Tar till alla knep...

publicerat i Allmänt;
för att tina upp. Nitton grader är på tok för kallt för mig, skulle helst haft 23-24gradigt.
Kaffe och norska "paradise hotel" en mörk och dyster eftermiddag som denna.
Ett tvåtimmars pass på gymet är avklarat (aldrig för varit där inne så länge i ett sträck), varav en timmas kondition och 45 min styrka. Resten vart gång och strech.
Ska strax dona en härlig smoothie att avnjuta innan zumba-passet ikväll. Great!!

R

publicerat i Allmänt;

Bra avslut på hon kvällen, biggest loser och lite pistagenötter. Vart mitt R är? BORTA!

Ändrade planer

publicerat i Allmänt;
Hann aldrig bli någon löparrunda, så jag är fortfarande välbehållen hemma. Och vem har sagt att man inte kan bli svettig av ett pass hemma. Puuuhh, skitsnack. Härligt styrkepass med endast min kropp inblandad. Mer än så hann det alltså inte bli. Mami och Johan kom och hämtade upp mig 13.20, 13.25 var jag hemma igen. Jobbet ringde och ville ha lite förstärkning av lilla mig ikväll, åh vad jag saknat att jobba. Så våran lilla eftermiddags/kvälls-utflykt gick alltså i kras. Eller ja, min. De andra kan ju fortfarande åka iväg. Är man arbetslös och i behov av både det sociala och lönekontots storlek så är man. 15-21 är det som gäller alltså. Dusch och strykning (jag har till och med saknat att stryka!!) . Tjatja.

På språng

publicerat i Allmänt;

Skulle bara visa er att jag nu ska ut på hal is. Om jag inte uppdaterar mer idag vet ni iallafall att jag ligger sprattlandes någonstans i närheten av byhole. Tack för mig, hej!

Andligt?

publicerat i Allmänt;
..eller är jag bara jävligt dum i huvudet som river mig själv?


..sen är det puts väck. Fett kusligt.

Kvällsrunda

publicerat i Allmänt;

Destination: nabben



Spelat spel, ätit gott och skrattat mycket i fina människors sällskap.

nittongradigt

publicerat i Allmänt;

nittongradig lägenhet, mönsterås bostäder är inte direkt snabba av sig. Tack för köldskadorna(..jag snart kommer få!)
Hälsat på Elin & Antonia, träffat Angelica en sväng, ätit och nu gjort fransk manikyr på mina förut nerbitna naglar (ett av alla löftena!!). In i duschen för att tina upp en aning, får se om jag lyckas ta mig där ur eller inte. Hej så lång.

Morgonkaffe

publicerat i Allmänt;

Jag som egentligen hatar kaffe på morgonen sitter nu med en kopp i min hand. Om man kan räkna kvart i tolv som morgon?? Galet att sova så pass länge idag... Hem till mitt senare och så blir det byhole all night long.

Natti

publicerat i Allmänt;

Film med lillebror, sälen infaller med all säkerhet i början av filmen. Nu är jag trött. Godnatt

Nötter

publicerat i Allmänt;

Hemma med ett gäng nötter. Ja, hemma hos mamma &co alltså. Sagt adjö till min fina vän Ellen, och hoppas verkligen att jag får återse henne snart och att hon inte hittar en spanjor och stannar i Spanien i resten av sitt liv. Hoppas jag slipper oroa mig;)

Once again

publicerat i Allmänt;

Visst att jag har vaknat med rivmärken flera gånger, men efter att jag klivit ur duschen?

Lunchdax

publicerat i Allmänt;

Tacos med broccoli, tomater och crème fraiche. Annorlunda. Men om det var gott. Oja!

Chill

publicerat i Allmänt;

Dagens träning avklarad, nu chill tillsammans med Elin & Martina!

Nyår i bilder och ett fåtal ord

publicerat i Allmänt;
Nyår spenderades i Nabben hemms hos Stoffe med god mat och fint sällskap.

Tävling.

"hörde jag skål?" En av alla gånger.

Tävling.

Tävling. "Vad kollar värden på?"

Tävling.

Efter tolvslaget vart det dans som gällde.

...hela natten lång.

Ni får stå ut med halvbra (läs;urusla bilder) med suddig skärpa.. Det var ju trots allt nyår.

Ego-boost

publicerat i Allmänt;

Duschad, påklädd och mätt i magen.
Träningen gick helt OK för att vara första på ett par veckor. En och en halv timma hängde vi där, på gymmet.
En eftermiddag med en hel del ärenden ska nu uträttas och ikväll hoppas jag på myskväll med två av mina flickor.
Ha en härlig tisdag alla fina människor!

I am alive

publicerat i Allmänt;

Gosar ner mig bland kuddar, täcken och min lånade bok... Eftersom jag inte "får" sitta/ligga framför datorn mitt i natten. Trevlig kväll som avslutades med film har precis avverkats. Godnatt och godnattpuss.