Yooooooo..

publicerat i Allmänt;
Godmorgon gott folks!
 
Jag har avklarat min morgonpromenad i gassande sol (SANT!!) dock inte i världens hetta. Hämtat mormor och morfars bil (som jag fick låna upp till Blomstermåla!). Jag håller nu på med tvätten samtidigt som jag äter gröt toppat med linfrön, hallon, blåbär, mjölk och mörk choklad. YUMMI! 
Ha en fin söndag allesammans!

Godkväll och godnatt

publicerat i Allmänt;
Hej på er!
Jag är nyligen hemkommen från Blomstermåla, där vi var med på förfesten innan rockabillyn. Det var en något spårad fest emellanåt men till mesta dels kul. Jag har nu hunnit ta en ljuvlig dusch, sorterat tvätt och lagt mig tillrätta i min underbara säng med mitt fluffiga duntäcke (NU tackar jag för att ett så pass varmt täcke inhandlades för ett par månader sedan!!). Ska sätta igång något program på datorn som jag tänkte försöka somna till.
Imorgon ska jag upp tidigt för tvätt och gröttillagning (tillagar man gröt eller hur säger man?) Sedan beger jag mig, tillsammans med resten av laget, iväg till Boda bruk för att plocka hem tre poäng.. TAGGA!!!!! :)
 

Godmorgon godmorgon, hör du fåglar sjunga glatt...

publicerat i Allmänt;
Ja, alltså godmorgon! Jag är vaken och relativt pigg.
Sitter uppkrupen i soffan och knaprar kardemummaskorpor & dricker ramlösa. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan förbereda mig för en heldag full av jobb. Känner att idag skulle de sitta så fint med att bara ligga i soffan och slappa hela dagen, men det är bara te å dra upp sa' själv och dra iväg, så de så!
 
Hoppas ni får en världsbäst lördag!

Fredagsmys

publicerat i Allmänt;
Nej. Det här med bilderna har inte löst sig ännu...Så detta är alltså inte det jag åt ikväll, utan en gammal uppladdad bild. Jag har nu mailat blogg.se och hoppas få ordentlig ordning på att snart, då ska jag faktiskt börja blogga lite oftare, det kan jag nästan lova er!
Hoppas att ni förövrigt haft en riktigt bra vecka och att helgen fortsätter i samma spår.
Pussar & kramar

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
...ja för just nu är det faktiskt morgon för mig. Jag har haft jättesvårt med sömnen den här veckan, vet inte riktigt vad det beror på. Ikväll måste jag åtminstone försöka somna i rättan tid, då jag sa infinna mig på jobbet klockan nio imorgonbitti!
Nu sitter jag och äter brunch, omelett med mozzarella och överbliven fläskytterfilé från igår. Gott!
 

Hej på er finisar!

publicerat i Allmänt;
Jag har nu skaffat PRO, därav den "nya" designen. Detta är alltså ingen design som jag fixat själv utan en som jag för tillfället lånar (känner jag mig rätt kommer den vara kvar här ett bra tag då jag inte själv har kompetensen att fixa en egen!). Klockan börjar närma sig kvart över ett och jag är inte det minsta trött. Måste ha vänt på dygnen totalt. Häromnatten (morgonen) var jag vaken till klockan fem (!!!) 
Jo, men back to where we were... Min tankar gick såhär förut, "om jag skaffar PRO lär det gå att ladda upp bilder".. MEN GÅR DET?? ICKE!! 

Hur som haver. I morgon har jag ytterligare en sovmorgon, femte den här veckan. Skönt! 
 
See you babes!

Skulle ju inte suttit helt fel med en sådanhära läckerbit just nu känner jag... *dregggel*
 

Jefflans shiet

publicerat i Allmänt;


Jag blir såååååååååååhär arg när saker och ting inte går samma väg som mig. Blogg.se har helt nya funktioner sedan jag sist var här inne, och nu kan jag inte längre ladda upp bilder. VAD ÄR DETTE LIKSOM?? Här ser ni den nästan första bilden som laddats upp här. Vems ögon? Ja, vem vet. Jag ville mest förtydliga att jag fortfarande håller koll på er. Allihopa. Jag ser också att vissa utav er håller koll på mig också (så gott det går nu för tiden, då jag inte längre bloggar). 
Jag ska försöka fixa detta nu, nu, NU! Så förhoppningsvis kikar jag in lite senare. Tjofadderittanhej!