BESVIKEN

publicerat i Allmänt;
Fick hem ett paket från Nelly idag, en stor besvikelse. Båda klänningarna var stora som hus, fastän alla kommentarer om klänningarna sa tvärtemot. (tog S, som jag brukar ha) Jag är ju inte sån heller som har orken att skicka tillbaka & byta, så de får väl hängas in i gadden hur eller hur. 
Denna leopardmönstrade klänning var i superskönt material med på tok för stor, samt lång. Satte ett utav de fula skärpen, jag hade här hemma hos pappa, i midjan. Dock åkte klänningen upp lite väl mycket kanske, men det går ju att korrigera sedan när man ska ha den på någon riktig tillställning.. kanske på fredag, för vad ska jag annars slänga på mig nu när jag blev så missnöjd med den sista planen jag hade?
Denna vart inte alls så fin som på bilderna och i catwalk-filmen, nästintill FUL. och STOR. som ett TÄLT.
Dessutom hade jag inga svarta strumpbyxor här hos pappa vilket betyder att ni idag får svartvita bilder, kul va. kan förstå det.
.
(kunde förresten inte få ner bilderna i ett rimligt format, så varsågoda, BAUTAbilder. )
Stjärnkockarna & ett glas mjölk. Godnatt

Min eftermiddag i bilder

publicerat i Allmänt;
När jag slutat vandrade jag bort till mormor & morfar där morbror Klas, fru Ulrika & kusin Ola befann sig, hemkomna från Göteborgstrakterna. Här blev det fika.

Mormor & morfars gran var så fin med alla sina julekulor, vilket också innebar lite julklappar.

Kusin Ola fick en griffeltavla av sin farmor & farfar och lite kritor utav sin kusin.

Sedan var det pusseldax..

och memorydax...

och legodax...


och sedan var det även dax för kortspel för oss lite vuxnare själar. Hollywood blev det, och en andraplats av fyra medverkande är väl inte helt fy skam.
Nu blir det lite kvällsmat i form av julskinkesmörgåsar... tror jag...

Casanovas kvinna

publicerat i Allmänt;
Vet ni vad?
Jag har börjat läsa en bok, ja ni läste rätt. JAG har börjat LÄSA en BOK.
Min lillebror sålde jultidningar i år vilket förstås innebar att alla hans snälla syskon skulle beställa något, sagt och gjort... I november blev jag tre böcker och en yogafilm rikare, samt några hundralappar fattigare, tre stycken närmare bestämt. OCH JAG SOM HATAR ATT LÄSA BÖCKER.
Eller visserligen kan jag tycka att en del böcker är riktigt bra och spännande, när jag väl kommit in i handlingen, vilket iprincip aldrig händer, eftersom jag inte har tålamodet att sätta mig ner i lugn och ro. Nu gav jag det iallafall en chans, och på tre dagar har jag kommit 118 sidor fram i boken, duktigt Ellen!
Så ja, nu bjuder jag på en liten bokrecension (inklistrad från boksidan.net) om den första boken av de tre.
"Mer än hälften av alla svenskar bedrar sin partner. Med andra ord är de flesta av oss antingen bedragare eller bedragna.
Så säger cynikerna, alltså. Men det gäller förstås inte Lotta som efter en tids singelliv tycker att det är dags att träffa någon igen. Hon nätdejtar och får snabbt kontakt med Jonas. Den första riktiga träffen går fantastiskt och fjorton telefonsamtal, fem sms och tre mejl senare står han i hennes kök och gör köttfärssås. Allt rullar på i ett lyckorus. Jonas är helt enkelt en drömprins!
Men så upptäcker hon att Jonas har kvar sin annons på Match.com och att han är online där. Under affärsresan? På en lördagskväll? Det finns en förklaring, men sedan dyker nästa märklighet upp och nästa och nästa. Till slut tar Lotta mod till sig och undersöker i smyg Jonas mobil. Mängden SMS från olika kvinnor är oändlig.
Vem har hon släppt in i sitt liv? Jonas, hennes underbare Jonas, är sexmissbrukare. Lottas tillvaro faller samman. Men i stället för att ge upp, kämpar hon vidare, för att rädda sig själv och mannen som hon på något sätt fortfarande älskar."
Casanovas Kvinna är Åsa Hellbergs sanna historia. Ärligt, osminkat och uppriktigt berättar hon om toppar och bottnar, om svarta djup och hur man med hårt arbete och bra hjälp kan ta sin älskade och sig själv upp ur helvetet som bedragen och i förlängningen medberoende till en sexmissbrukare.
Casanovas Kvinna angår oss alla: lyckliga och olyckliga, bedragare och bedragna.

Grönsakssoppa

publicerat i Allmänt;
6 timmars arbete var avklarat strax efter nio, skallebanken bankade på ordentligt men gick över efter en ibumetin, skönt. Kände att jag behövde få in mig något varmt och pappa & jag bestämde oss för att göra soppa. ( Läs - jag bestämde mig)...
Soppa är något bland de enklaste, billigaste & godaste, man slänger bara ihop lite utav det man har hemma liksom. Vi valde att använda oss utav potatis, morötter, broccoli, gul paprika och gul lök. Allting utom broccolin fick koka upp med två buljongtärningar och vatten, broccolin fick hoppa i när det nästintill var klart. Fram med mixern och mixa på, sedan häller man i lite creme fraiche eller som i vårat fall idag - grädde. Låter det koka upp - färdigt att servera!
Vill man ha en lite matigare soppa  lägger man till något så som kött, fisk eller räkor.

Jeane Blush

publicerat i Allmänt;
Kom precis på att jag förut satt och väntade på en film som skulle börja 23.15...
Insåg att den nog redan är slut nu.. Vart försvann de två timmarna liksom?
Har galet ont i ryggen efter allt hukande framför datorn.
Blev att jag klickade hem dessa två plagg från Jeane Blush för under femhundringen. Det kan man kalla billiga snygga plagg!
I'm happy!
Hoppas bara på att de hinner dimpa ner i min brevlåda innan fredag och att jag kan ha någon utav dem.
Jag finner ingen ro så att jag kan lägga mig ned och slappna av. Dessutom måste jag tvätta ansiktet, borsta gaddarna och byta om. Och det är ju bara såååå jobbigt. Ja faktiskt.

Tacos

publicerat i Allmänt;
Full rulle på jobbet, sedan väntade systra-mi utanför när jag slutade vid tre, gick hem till pappa, sedan ut på promenad i skogen... Om det var djup snö? Nejdå, inte ett dugg.
Vi promenerade sedan hem till Jonnis där det blev tacos och onyttigheter, men vad hundan, imorgon är det ju slut på det roliga igen - godiset alltså. Ska bli rätt så skönt faktiskt.
Det var ett bra tag sedan vi åt nu, så en tallrik risgrynsgröt väntar på mig i mikron (snart!)... Och ja, jag har faktiskt kommit på att jag gillar den risgrynsgröten vi har hemma, bob's tror jag det är (?).. yamii.
En fet sovmorgon väntar imorgon... Eller vänta nu...
Just det, papsi & jag ska ha lite gemensam frukost imorgon, just bara för att vi aldrig har tiden samtidigt annars. Mysigt.

photoshoot

publicerat i Allmänt;
Godkväll på er allesammans!
Från ett snörikt vinterland säger jag godjul lite sådär i efterkant, och en god fortsättning.
Jag hade en bra julafton med släkt, god mat (kroppkakor & ägg) och fina tomtebesök. Slänger kanske upp en bättre uppdatering om julen i bilder någon annan vacker dag, för nu är det snart dags att nana lite.
Jonna & jag smög ut för att testa kameran imorse medans vi väntade på att att åka iväg till Måset. Batteriet höll inte länge, och nu har jag haft så tråkigt att jag testade på windows fotogalleri's mängder med funktioner. (NOT!) Mättnad, kontrast och ljuset ändrade jag bara lite på, vilket jag nästintill aldrig gör annars. Så lite test, yey.
Idag bjöd pappa på helstekt fläskkarré, potatis & sås. Himmelriket!
Nu -> sömn.
Upp relativt tidigt för jobb 08.30. Det var den ledigheten det, vad det går undan när man är ledig hörrenini, när man jobbar också för den delen. Känns bra!

En helt vanlig torsdag..

publicerat i Allmänt;
föutom att det är dan före dopparedagen såklart.
Och hur känns det?
Jag vet faktiskt inte. Har inte präntat in det i min lilla hjärna ännu, ja, för min hjärna är tydligen pytteliten, iallafall i jämförelse med tomtemössan jag bar idag på jobbet. haha. Det är ren tur att jag inte druknade i den. Förövrigt så har dagen varit relativt lugn, åtminstone eftermiddagen.
Nu ikväll har vi spelat bingo (på tre lotter vann vi (mamma) endast en miljonlott värd 50 riksdaler), så jag och Benjamin gav upp! Jag har även tryckt i mig några chokladpraliner & ett par skumtomtar, är det jul så är det.

(nu gav även internet upp, vilket innebar att det som stod här nedanför försvann kvickt som attan, tur att ett par meningar stannade här hos mig!)



ZORRO, my hero

publicerat i Allmänt;
var bara tvungen att slänga upp ett par tre bilder på min loverboy.
Efter två och ett halvt år skulle jag aldrig kunna leva utan min lille zubbe, hur kan man tycka om en hund så mycket? Dem är förstående, söta och ibland helt störda, trots det är det alltid dem som kommer finnas där för en.
LOVEEE

brainfreeze

publicerat i Allmänt;
vilken kyla vi har fått hit ner till den södra delen av vårt avlånga land, galet kallt.
Tur man har ett jobb som innefattar inomhusarbete då. Nu är två av tre heldagar avklarade, sedan julafton. Kan ni förstå? NÄ, INTE JAG HELLER!!
Imorgon efter jobbet tar jag mig på något vis hem till mamma där jag först och främst måste fixa klart med alla klapparna, och sedan är det uppesittarkvällen som gäller, åh så mysigt.
Julaftonsdagen kommer spenderas hos mormor & morfar med mamma, Jonna och Benjamin, för att sedan bege oss hemåt för att uppslutas med en del andra. . Och pappa träffar jag på juldagen.
Har precis kollat på de två avsnitt som jag missat av "Hotell Gyllene Knorren", och måste nog erkänna att det är den bästa julkalendern som hittills uppspelats, kanske inte så mycket för de mindre barnen, men det är ju minst lika roligt för oss lite äldre. thehe.
Nu ska jag studsa in i duschen, ta mig ett glas iskall mjölk (BÄSTA SOM FINNS) samt sova.
sleep tight and don't let the bedbugs bite. Goodnight

GRYMT

publicerat i Allmänt;
Sudda sudda bort din ledsna min...
Sådärja.
Nu jobbar jag de tre dagarna innan julafton återigen är kommen, hörde ni? TRE dagar! Galet, totalt galet.
Sedan ska jag ha två förhoppningsvis sköna lediga dagar, för att sedan återgå till jobbet och nyårsveckan!
Snart 2011 alltså, som jag sa, totalt galet.
Pappa hade kokt julskinkan medans jag var på jobbet, som vi fick ta del utav strax efter nio. Ljuvligt, jag tror jag är kär.

Ung & bortskämd, sedan sömn.

Här kommer det...

publicerat i Allmänt;
i en liten kortare version än vad det var tänkt.
Jag orkar inte.
Så alltså, helgen var det.

Fredag; Jobb mellan 11-18.15 -> Buss hem till mamma -> käk & fix -> stressa iväg till en timmas tidigare tågfärd in till stan -> km -> palace. Sammarfattar kvällen som OK. Jag hade absolut inte tråkigt, bara det att det går att ha roligare!
Lördag; Ledig helg var det ja. Elle nej.  Fick hoppa in och jobba lördagkväll i kassan. Sov hos m & m.
Söndag; Upp i skaplig tid -> buss hem till mamma -> stan med Ellen samt hennes parents. Dagen innefattade julklappshandling, mat på MAX, vilket förövrigt var första gången en burgare därifrån slinker ner i min magsäck, och en hel del skratt. Bra dag. Fläskfilé & pommis eller ris för de som behagade samt tvkikande med mor, johan & lillebror.
NU; kanal5play.se. Jag har laddat upp bland kuddarna.
Sleep well, cykelställ!



mot stan

publicerat i Allmänt;
lite julshopping med Ellen, mys.
Historien om helgen kommer upp senare.

Vår julskinka har rymt

publicerat i Allmänt;
...eller så var det bara lilla jag som råkade ta lite.
Sitter i sängen med ögonen spärrade mot tv:n där Robinson utspelas. Kände att en liten uppdatering kanske behövdes här, eller vad sägs. Dagen har rullat på bra, köpte med mig lite senapsgriljerad julskinka från charkdisken, lite i försmyg sådär. Mumma. Avslutade med värmd banan i mikron innehållande smält choklad. Värmde knappt en minut men skalet blev kolsvart och chokladen hann inte riktigt smälta, men oj så gott det blev. Favorit i repris, tack.
OCH JA, det är juletider, vilket betyder att det faktiskt får slinka ner en och annan onyttighet.
I övrigt håller jag mig fortfarande till det mindre söta, så det så....
Imorgon väntas ett par timmars jobb också, sedan startar min jobblediga helg, eller ja, lediga lördag & söndag. Det firas med en liten utgång imorgonkväll. Palace står på schemat, för längesedan sist!

Ni kommer inte att tro mig

publicerat i Allmänt;
Jag sitter upprätt i sängen medans jag stoppar i mig lite c-vitaminer, dem är bra dem där apelsinerna. Trots att jag får galet ont (ilningar) i tänderna efter apelsinätning så kan jag inte sluta äta dem. Och bra är väl det?
Klockan 07.58 slog Ellen Brehmer upp ögonen för förstå gången idag.
Klockan 08.03 stämplade hon in på jobbet.
Tror ni jag har skrivit fel tidpunkt, svar NEJ.
Fattar ni snabb jag måste ha varit eller? Okej, min klockan kanske går 2-3 minuter före, så vi kan säga såhär. Jag hann ta på mig, hitta jobbskjortan och gå hela vägen till jobbet på under tio minuter... Måste vara rekord, inte sant? Fast gick jag verkligen? jag minns fan inte. Tror att jag sprang en liten bit, och ni som såg mig och trodde att jag var ute på löpträning trodde tyvärr fel. Med håret åt all håll, skjortan i handen och totally osminkad. Och ja, ni vet sådär man ser ut precis när man vaknat. KUL att hela dagen skulle vara förstörd, för är den inte det allt som oftast när man försovit sig. Jag minns fan inte det heller, var galet längesedan det hände mig sist. Iallafall, efter lunch var jag pigg och på alerten iallafall, skönt.
Dagen har varit coollugn med tanke på gårdagens befolkningsmassa inne på Konsum. Skönt. Men jag måste nog erkänna det att jag gillar att ha och göra, en massa att stå i och mycket kunder. Jag gillar kunderna...dem flesta är så goa och trevliga. Då trivs jag.
Neheni, slut på mitt babblande.  Ville bara upplysa er om att ni kommer se ett nytt rekord i nästa Guinness rekordbok, SÅDETSÅ!
Julkalendern nästa, sedan måste jag nog sova, för att slippa råka ut för ytterligare missöden. GODNATT.

Jonna bakom kameran

publicerat i Allmänt;
Och så lite jag...
Vi satt längst bort från de små tärnorna och stjärngossarna ledda av den lilla lucian, vilket resulterade i usla bilder. Benjamins strut är uppladdad för att välta granar, right. Det var precis vad han gjorde, haha.

röda hund

publicerat i Allmänt;
Går runt med ett flertal utslag på kroppen, flest på magen.. Denna upptäckt har skett en gång innan, någon dag förra veckan trors jag veta att det var. Jag försökte visa er lite hur jag ser ut, eftersom det var så förskräckligt svårt att få dem fastna på bild. Okej jag kanske inte ser riktigt så hemsk ut som på bilden här över men ni kan väl känna lite medlidande iallafall?
Frågan är bara vad det kan vara? Stressutslag? Kan man ens få sådana?

Med en lång utandning

publicerat i Allmänt;
Nu kan jag äntligen pusta ut, eller ja, det har jag väl i och för sig kunnat göra en bra stund nu.
När vi fick firren strax efter vi öppnat imorse gick den billiga strömmingen åt som smort, men var det inte lite väl... Från dess att den kom fram i fiskdisken var vi tre stycken som expierade, trots detta hade vi alltid drygt 10 väntande personer, fram tills klockan tolv. Då tog jag min första rast, vilket innebar att jag tog igen frukosten som jag missade på förmiddagen. När jag sedan kom tillbaka hade det lugnat sig något vilket gjorde att man inte riktigt visste vad man skulle stå i och göra.. Men vad skönt, YES, vi klarade oss igenom dagen smärtfritt trots allt. Bra jobbat! Måste bara tillägga att det inte var någon utav de ordinarie där idag, så lite extra beröm ska vi nog allt ha som stod ut med alla samtal och frågor vi inte kunde svara på. Good job.
Vid halv sex var jag tvungen att rusa, för att bli upphämtad av mormor utanför jobbet.. Nu var det dags för Benjamins luciafirande (JA, jag hann med ett litet tåg!) med lussekatter (varför kallas dem egentligen så?) samt pepparkakor. December är väldans mysig trots allt.

5 bekännelser

publicerat i Allmänt;
Ja, varför inte...
Iförd en gul ful tröja (lite kul också kanske) ska jag tråka ut er lite granna.
Eller ja, ni som ens har orken och lusten att läsa om mitt pladder som inte ens jag förstår mig på.
Welcome.
- Ja, jag har köpt en ny kamera, för ett par veckor sedan. Dessvärre är infoboken på alla språk utöver svenskan, någon som kan arabiska, turkiska eller tyska? tacksam för hjälp isådanafall. Så jag har alltså inte hunnit lära mig så mycket om själva kameran och när och hur man använder alla de funktioner som finns inpräntade i den "lilla" manicken. Jag hade innan min gamla kamera försvann redan då tänkt köpa mig en ny, eftersom min inte var något vidare överhuvudtaget, men funkade, jodå, det gjorde den. Det var mediamarkt som fick dryga 5 lax utav mig, och jag blev en kamera, väska, minneskort, garanti och ett uv-skydd rikare. Eftersom jag ville ha en systemkamera men inte någon för proffsfotografer direkt så fick det bli den billigaste dem hade, och än så länge är jag helnöjd. Och nöjdare lär jag nog bli med tiden allteftersom jag lär mig nya funktioner.
- Jag avskyr att borsta tänderna. Vilket såklart inte menar på att jag inte gör det, det är ett måste helt enkelt, precis som att jobba, gå ut med hunden, äta, sova.. och ja, listan kan bli lång så vi stannar där. Jag menar, vad kan vara mer trist än att stå framför spegeln med en liten borste i handen som för samma rörelser fram och tillbaka i munnen, varje dag, minst två gånger per dygn. Vet du något, smsa mig på: 076-4... synd bara att jag inte kan mitt egna mobilnummer..
- Ja, då kan vi väl ta det här då. Jag kan inte mitt eget mobilnummer. Genom åren som gått så har jag bytt ett flertal gånger vilket resulterar i att man alltid minns det senaste man hade innan det nuvarande.
Men egentligen, behöver man verkligen kunna sitt eget nummer, det är väl kanske inte supermånga som ringer sig själv, eller? Men så är det ju det där med att ge ut sitt mobilnummer till sina nära och kära,till sin arbetsplats, till sin hyresvärd, till arbetsförmedlingor (om man nu är i behov utav det).. och ja, listan kan bli lång även här. JA, man måste kunna sitt mobilnummer. Attans. Nu får du läsa på fröken Brehmer.
- Jag låste ute mig själv från jobbet nu ikväll. Jag tror mig veta att jag fick upplysningen om att skjutdörren ute på lastbryggan var låst, men jag som gärna alltid dubbelcheckar saker och ting gick ut för att kolla just bara för säkerhetsskull. .Nej, den var icke låst.. Då jag vänder mig om för att gå in för att hämta nyckeln igen kommer en vindpust och BAAM.. Dörren blåser igen, yes så kul. NOT. Nu var jag glad över att skjutdörren var öppen, annars hade ju lilla jag fortfarande stått där och huttrat, nej kanske inte, men vi kan säga som så. Jag fick alltså gå från lastbryggan till pers.ingången i bara skjorta. BRR. Äntligen inne. Låste och hann in igen innan dörren på nytt blåste igen. YES.
- Jag blev alldeles nyss alldeles överlycklig. Vet ni vad? 'Ung och bortskämd' har varit ikväll, och jag blir alltid lika glad när jag inser att jag har ett missat program som måste ses, svtplay.se nästa. YES. + att jag imorgon kommer hinna upp på lillebrors luciafirande, puss på det.
Nattttsi

Och så var det dags

publicerat i Allmänt;
Årets luciafirande är nu här, dessvärre hinner jag nog inte se något tåg vilket gör mig lite smått ledsen. Det är ju så mysimysigt. Men jag överlever, det lovar jag.
Nu är ny jobbvecka igångsatt också, och min jobblediga helg väntar, häääärligt:)
"Natten går tunga..." och så fortsättningsvis. Nu ska jag tydligen sjunga för mig själv, hur ska jag annars lösa detta?

Vi tar det i svartvitt

publicerat i Allmänt;
Ännu en dag har passerat, inte vilken dag som helst för den delen. Tredje advent. REDAN?
Tiden går sjukt fort och det är väl inte fy skam i mitt tycke just nu.
Idag skulle det varit lite jobb på förmiddagen, men fick eftermiddagen på golvet istället, vilket var helt okej.
Pappa fixade lite käk tills jag vaknade (KLOCKAN ETT!!), riktig söndagsmat; potatis, sås och kött.
Visst lät det där otroligt fel i era huvuden? Kött, sås och potatis heter det ju.. MEN varför säger vi just så... Hm..
Nu har jag hoppat i min otroligt sköna byxdress och ska snart hoppa ner i sängen med ett par pepparkakor i handen och ett avsnitt av julkalendern framför mig. Myselimys.
Puss och godnatt allesammans.

du, bara du

publicerat i Allmänt;

En brunett. En blond. En mörk. En ljus. En välseende. En glasögonorm. En lillasyster. En storasyster.
Så olika, men ack så lika.
En förstående, stöttande och en alldeles alldeles underbar individ. Jag fick en syster, och en vän på köpet.
Tack för att du finns. Du är speciell, speciell för mig.

pizza

publicerat i Allmänt;

Jag blev sjukt sugen på pizza när jag kom hem från förmiddagsjobbet, vilket såklart resulterade i just pizza. FETT nice.

Papsi lånade kameran, och ja, vad ska man säga...

Just precis... (kanske inte skulle sagt upp gymkortet, upsii.)

Japp...

Kycklingfilé, mozzarella, tomat samt paprikasmaksatt pesto.

Resultatet = YAMMI, DUBBELYAMMI!

HM-shopping

publicerat i Allmänt;
Hämtade ut ett paket från hm tidigare idag, som kom i början av veckan.


Slapp khakigrön kavaj, julklapp till lillebror samt ett par skyhöga klackisar.

Tre supersnygga duschhanddukar, som kan komma väl till pass om ett litet slag. tehe.
Tycker HM's home-sortiment är supersnyggt, dock alldeles för litet utbud.

Ni lär få se bättre bilder på dessa saker någon annan dag.
Nu ska jag bädda ner mig i nybäddad säng med julkalendern framför glasen.
Puss och godnatt.

FRUKTSALLAD

publicerat i Allmänt;


Lite grädde på moset hade inte suttit helt fel.. Fick bli lite vaniljglass istället.
Nyttigt och gott, hell yeah.

Jag visste att det skulle bli såhär

publicerat i Allmänt;
Jag har varken tid eller ork till bloggningen, men som idag, då jag faktiskt är ledig har man lite extra tid och energi istället. Det är väl bra, eller?
Så det får la helt enkelt bli dubbelt upp nu istället.


Någon som kan lista ut vad jag ska sysselsätta mig med i eftermiddag?




ett tu tre

publicerat i Allmänt;
jobb jobb jobb.
Ja, det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. vakna-jobba-sova, och lite mat däremellan såklart.
Men det går bra, jag är så tacksam över att jag har något för mig om dagarna, annars hade jag nog gått in i väggen eller liknande. Nu jobbar jag hela veckan förutom torsdag då jag är ledig... vad jag vet nu alltså.
Jag ska snart försöka slå mig till ro med sängliggande & "Ung & bortskämd", sedan blir det sömn för min del. Upp tidigt för en heldags arbete imorgon, yey.
Smarta Ellen Brehmer tog med sig kameran samt datasladden, men glömde självklart det viktigaste - batteriladdaren.  Attans, ni får försöka klara er utan bilder för ett par dagar framöver.
GODNATT

kanal5play.se istället

publicerat i Allmänt;
Efter gårdagens stadsrunda med m & m var jag både en byxdress och en hel del julklappar rikare.
Detta resulterar självklart i lite paketinslagning, till en liten början iallafall, piffet och paffet får vi ta närmre jul.

Yammi

publicerat i Allmänt;

Nu kör vi på Beck- det tysta skriket... Vi får se hur länge jag pallar.

När andra ljuset glimrar...

publicerat i Allmänt;
Igår fick jag lite välbehövlig information av min kära Ellen.. Det är bara det att absolut ingenting funkar när jag själv ger mig på det, dumt det dära. Tror hon får hjälpa mig helt och hållet någon dag, om jag glittrar lite med ögonen så kanske hon tycker synd om mig, vad tror ni? hihi.
Tänkte göra lite design allt efter som vädret byter, nu alltså lite vintrigt-juligt, men icke sa nicke...

Idag var det bak och julgodisfix som stod på schemat, julig hackande musik till rullandet av lussisar, rörandet i knäckgrytan, äppeldoppandet i grytan samt smältning av choklad. Lite smakprov från dagen, eller rättare sagt tittprov.





Resultatet blev lussebullar, riskakor, cocopopstoppar, knäck, knäckiga äpplen samt jordnötskakor.
Nu blir det räksmörgås, YAMMI!