Puss o kram

publicerat i Allmänt;

Hade förväntat mig en kväll i Kalmar, hade lagt fam kläder, packat ner plånkan i väskan och till o med lockat till håret innan jobbet eftersom jag visste att jag inte skulle ha mer än 40 minuter på mig mellan jobbet och bussen. Och så blev det inget Kalmar för min del, min mage bestämde sig för att börja krampa (OCH JAG SOM ÄTIT SÅ BRA IDAG), jävla skit rent ut sagt.

Balkonghäng

publicerat i Allmänt;

Balkonghäng för att samla lite energi från solen så att dagen/kvällen/natten orkas med. Läser "tjocka tanten rockar fett", kul.

PW

publicerat i Allmänt;

Hoppade i ett par mjukisar och tog på mig pappas gamla tröja för en timmes pw imorse. Frukost, och nu ska jag softa fram till halv två, sedan väntas 4 timmars jobb.

Sådär på kvällskvisten

publicerat i Allmänt;
Bäddat ner mig själv i soffan och gosar in huvudet i det ursöta örngottet jag fick, utav en av världens finaste brudar, i julklapp. Ibland får man väl lov att sakna lite också? Ellen, have the time of your life over there. Och jag tvivlar inte en minut på att du har det, känns skönt för lilla mig att veta!:)
Varför jag nu lagt mig till rätta i soffan? That's a good question, actually. (Vad tycker ni om lite insläng av "Engelska" förresten? Kul va? så länge ni fattar kanske... ha.. ha.. ha..) Åter till frågan. Ska se om jag kan somna lite lättare här ute eftersom jag haft svårare än vanligt att somna på senaste faktiskt...tror jag iallafall.. he he.
Gaddborstning och lite kissilissande, sedan mot skööööna soffelisoffan!
NajtieNajtie!


Hemma.

publicerat i Allmänt;
Mormor och tag stannade till på en liten brygga på Ramsö för lite fruktstund, där blev vi sittandes i dryga timmen i gassande sol innan vi återigen satte oss på våra kära cyklar, fortsatte sedan rundan runt hela Oknö och hem igen. Träffade på farmor på vägen och sedan fick vi morfars egna fiskpinnar, potatismos och spenat. Åh så gott.
Nu har vi gjort köpingen och nu är det väl dags för min träningsvärk och mig att slå oss till ro i soffan ett tag.

Morning underbaaaaringar

publicerat i Allmänt;
Uppe med tuppen var dag nu känns de som (om vi bara för en stund kan säga att tuppen stiger upp och galer eight a clock.) Varit nere i tvättstugsn och slängt in kläder o dylikt i tre maskiner, och det får räcka för idag..med tvätt alltså. Frrulle står näst på dagsschemat, sedan trampar jag och mormor iväg på en liten morgonrunda, ska bli så skönt. (om jag överhuvudtaget får det för mina ben..)

Träffade förresten på ett LOD påväg ner till tvättstugan, hon hade till och med ett skatbo på huvudet. Lustig människa.

Brakfrukost

publicerat i Allmänt;
Onsdagen startades i sängen (precis som alltid). Bestämde mig redan igårkväll för att ta en morgonpromenad men övervägde mycket och länge innan jag tillslut fick slita upp mig själv, bokstavligt talat. Klockan halv nio var jag på språng, en trekvart senare, och en snabbvisit hos mormor och morfar, var jag återigen i min lilla lya. Magen kurrade och skrek efter frukost. OCH JAG SOM ÄÄÄÄÄLSKAR FRUKOST. Ja, när jag väl är sugen på att alltså. Blev en riktig brakfrukost så jag skulle kunna stå mig på det länge. Lite plick och plock hemma innan det var dags att bege sig bort mot jobbet strax innan 14.
Direkt efter jobbet (18.15) trampade jag bort till OK för att hämta ut ett paket jag beställde häromdagen, kanske visar er någon dag framöver (who know's liksom...) Begav mig sedan mot min vilja till gymmet (kände inget sug överhuvudtaget), och inte blev det bättre när man väl kom fram... säkert 20-30 personer, så ni kan förstå att lilla gymmet vart överfullt, vilket betyder att alla maskiner jag tänkt använda ikväll var upptagna. SÅ TRÅKIGT.
Tror jag var därifrån efter en 40 minuter och cyklade hem med en galen träningsvärk eller någe liknande i baksida lår/rumpa. (måste kommit under dagen, för orkade knappt stå upp tillslut på gymmet..)
Fullkornsspaghetti med quornfärssås ligger fint i kistan, ATT det alltid kan bli så uuuuunderbart gott, vädligt likt morfars köttfärssås blev det idag och det är ju den jag gillar som bäst!!

Nähäni, dags att nana kudden snart. Godnatt!


En skål naturell yoghurt med varma hallon, havregryn, fiberflingor och linfrön, en solrossmörgås med präst- och brieost, ägg och mild kaviar på råg-form, plus en med ost och 'egenhyvlad' gurka. Även ett ägg vid sidan om SAMT ett stort glas vatten. (SER DU DET NU MAMMA!)

Strawberries

publicerat i Allmänt;
Hej på er.
Slumpade bland bilderna i iPhoto och tryckte upp denna, sommar ljuvliga sommar, inte sant?
Denna bilden tog den dagen jag köpte min egen första liter för året, var inte sugen på mycket annat efter svimningsincidenten som skedde samma dag. Nu, 7 besök, på vårdcentral/sjukhus, senare har jag inte blivit mycket vettigare, de har inte fått fram så mycket med andra ord. EKG, EEG, 24timmars blodtrycksmätning, blodprover, enkla kontroller och samtal har jag fått gå igenom och har nu snart kommit upp i summan "frikort"... Dock är jag inte färdigkollad ännu, blodtrycksmätaren bestämde sig för att ta med lite tekniska fel det dygnet jag hade den, vilket betyder...tada, håll i er nu... att jag måste göra om skiten en gång till.
Nog om det, epelepsin är nog utom räckhåll iallafall, får vi hoppas. Nog om allt detta babblande.
Ingen rolig förstauppdatering (ja, på väldigt länge alltså..) jag vet, men nu vet ni hur läget ligger till .
Annars då?
Jotack, jag fortsätter att hålla igång bakom charkdisken...till nästa vecka, då jag istället kommer klassas som kassörska fram till årsskiftet. Gymkortet ligger återigen i ett fint litet fack i plånkan, där ligger det bra.. Eller ja, då jag inte "checkar" in på gymmet vill säga, vilket faktiskt händer mer ofta.. AAASBRA!

Nå kära vänner, kan detta duga för ett halvår framöver?
He He.
Puss på er fina fans.