Hej och godkväll på er alla nära..

publicerat i Allmänt;
..och kära.
Ikväll är jag hemma hos mor. Eller egentligen är jag hemma hos Benjamin. Även Elin har hängt här en stund då vi passade på att grilla och käka lite granna ihop. Nu sitter jag uppe vid datorn med musik på nästhögsta volym, medans Benjamin sitter inne på sitt rum med tvspelsdosan i högsta hugg. Vad är det dem kallar att; kvalitetstid? (när den är som bäst!) NEJ! Nu ska jag gå in till min finaste lilla bror (eller nej fasen, han är inte så lite längre) lillebror. Vi får nog ta å sätta på något rulle, med tanke på att den där lille plutten (han kommer alltid vara liten i mina ögon!) ska upp till sista skoldagen imorgon. Själv ska jag iväg och hämta hem mor och Johan om lite mer än en timma. De är iväg på poolparty, och jag kan sätta nästan hela min förmögenhet på att Johan har badat, HAN ÄLSKAR JU ATT BADA! Rätta mig om jag har fel, he he he.
Hej på er

Om jag glömde lunchen?

publicerat i Allmänt;

Det är klart som fan att jag gjorde!!! Skit också. Och inte hade jag varken ork eller lust till att trava iväg hem för att hämta den lilla rosa lådan...skyll mig själv liksom.
Blev en rätt hyfsad lunch ändå, jordgubbar med kravmärkt mjölk(den är bra mumma, den!). Tyvärr blev jag något besviken på gubbarna då de varken hade den smak, färg eller konsistens som jag helst skulle efterfråga. Men gott, det var'e!

Till lunch idag serveras;

publicerat i Allmänt;


JAG LYCKADES MED MIN FÖRSTA POTATIS NÅGONSIN!!!! YIHOOOOO!!!
Ja, det är faktiskt sant. Ris och potatis har jag aldrig kunnat koka, men igår så... då vart det tydligen dax!
Färskpotatissallad med getost (så smidiiiiiigt, man tar precis det man har hemma...och gillar såklart!) tillsammans med sweet chili-marinerad kycklingfilé. Jag längtar till lunch:)
Uppe långt innan tuppen även idag, morgonrundan avklarad och frullen alldeles strax i magen. MÄTT!
Dusch och påklädning avklarat, bara strykning, spackel och hårblåsning kvar. Sedan dax för en heldag på jobbet.:)
Herre min ge, vad många glada gubbar det var idag...Hela TVÅ stycken. Ovanligt för att vara mig (folk brukar tycka att jag låter sur genom dator eller telle just för detta!) Måste vara endorfinerna man får efter träning, SÅ HÄRLIGT!!:)))))))))))))))

Nio-tre

publicerat i Allmänt;

Det var precis så matchen slutade. Härligt gubbar(som de alltid vrålar!)

Puss å gånatt från mig.

Tillägg

publicerat i Allmänt;

Dricker kaffe nu också...och det jag ville komma med och förtydliga är; KOMMER JAG KUNNA SOMNA IKVÄLL?

Efter regn kommer solsken...tydligen

publicerat i Allmänt;

Långt innan tuppen vart jag uppe imorse, innan sex till å med!
Halv åtta plockade Lisa upp mig och vi raggade in till Kalmar, scandic hotell närmare bestämt, där svenska spel väntade in oss. Startade med en kopp kaffe, utbildning, riktigt gott käk-kaffe på det, forts på utb., kaffe å massa godsaker, avslutning på utb.
Utbildarna vart väldigt inspirerande och kunniga så dagen gick väldigt snabbt förbi och det är mycket som behöver komma till rätta i mitt huvud just nu, får nog bli en liten uppfriskning av minnet, i form av alla broschyrer och anteckningar som gjorts under dagen.
Nu har jag tagit med mig Angelica upp till fotbollsplan (byhole!) för att spendera ett par timmar bland gapande människor (vikings?!)
Ha en härlig tisdagskväll allesammans!

.

publicerat i Allmänt;

Eftersom att jag bestämt mig för att inte öppna datorn ikväll måste jag underhållas på annat vis. Det blir matsedelplanering för veckan (för en gångs skull!) så jag slipper fundera ut var eviga dag vad som ska slängas i pannan. Det blir en lång vecka. Kvällspasset avklarat, heldags kurs imorgon, heldag onsdag å torsdag och sedan till klockan tre på fredag. Sedan en ledig helg igen, så man har ju något att jobba för och se fram emot:)

Puss å godnatt!

Hon den dära

publicerat i Allmänt;
Lilla Filippa var så otroligt söt, precis som hennes storasyster. En stor mörk kalufs på huvudet hade hon också, helt otroligt. Hennes pappa var naturligtvis också där (nämndes inte i föregående inlägg, då jag trodde att han redan skulle ha hunnit därifrån!). Jag måste ju medge att Hannah & Andreas gjort ett riktigt bra jobb även denna gång. GRATTIS ÄN EN GÅNG!




(jag hoppas att det vart ok att lägga upp denna underbara skapelse på bild här, de som inte sett underverket i verkligheten ännu vill ju gärna se henne på bild åtminstone!)

Gott sällis

publicerat i Allmänt;
Firade Andreas, som fyllde tjugotre i fredags, lite granna idag med mammas ljuvliga thaiinspirerande kycklingrätten och gott sällskap. Middagen avslutades med tårta på mandelbotten som Barbro gjort, även den fantastisk!
Idag fick vi ju lite mer att fira också!!




Babylycka

publicerat i Allmänt;

Antonia har blivit storasyster, Hannah & Andreas mamma & pappa för andra gången. Det har kommit en till liten prinsessa till världen!
I skrivandets stund är vi på väg in till bb för att hälsa på en underbar mamma och en fantastisk bebis.

Söndagmorgon

publicerat i Allmänt;
En timmas morgonprommis kickade igång dagen på bästa sätt. Nu har jag TVÅ hela frallor i min magsäck och är på tok för mätt. Så nu vet ni, liksom...

(en annan frullis!)

.

publicerat i Allmänt;

Jag ljög för er förut...eller bilden ljög. Jag åt aldrig äpplet till frukost utan gör det nu istället. Jag hoppas innerligt att ni kan förlåta mig för mitt dåliga uppförande mot er..
Efter mitt tredje träningspass för dagen känner jag mig slutkörd och återhämtar mig i en solstol hemma hos mamma.

Solfångare

publicerat i Allmänt;
I skrivandets stund sitter jag golvad på mamma & Johans trädäck. Har precis avnjutit en god lång frukost.
Nu smuttas här på en deciliter starkt kaffe medans Winnerbäck spelas på högsta (ja, mac;ens högsta!) volym.
Hoppas ni alla får en härlig lördag med mycket sol, trevligt umgänge och mycket skratt!





Härliga lördag!

publicerat i Allmänt;
Startade dagen på bästa sätt med en skön morgonpromenad i solens heta strålar. En fyrtiofemminuters runda slutade vi på. Nu sitter jag i soffan och inväntar klockslaget 09.40, då jag ska skjutsa Johan till jöbbe', så jag kan ha bilen hem senare. Smart drag ju! På vägen hem tänkte jag handla med mig lite smarriga frallor till frullen och bjuda mammi och Benja på. Det blir nog bra va, tror ni icke de?

Varför jag helt random pekar med ett knubbigt litet finger? FRÅGA MIG INTE!

Personlig fotograf

publicerat i Allmänt;

Jag är ledsen...urusel kvalité och bilden gör inte min underbara klänning rättvisa. Kort fram, lång bak and i just love it!
Vi fick mycket god mat, fika och fint sällskap uppe i Bockara. Grattis till studenten William!!

Frukost framför tv;n

publicerat i Allmänt;
Efter fem kilometers snabb jogging var jag så utmattad att jag mådde riktigt illa , detta till följd av att jag glömde ta några klunkar vatten innan jag sprang iväg. Sedan fick det bli en långdragen frulle framför tha television. Nu har jag börjat rensa lite smått och ska snart packa ihop lite grejer som jag behöver ha med mig hem till mamma lite senare. I eftemiddag är det nämligen dags för studentfirande, mina gudföräldrars yngsta son slutar idag skolan.

Brak hit å brak dit

publicerat i Allmänt;

Det var alltså denna brakfrullen jag håvade in imorse innan jag däckade. Inte lustigt att jag behövde en liten nap, kanske?

Såhär...

publicerat i Allmänt;

..ska det se ut efter en tjugofemminuters löpartur i nästan maxtempo(mitt då alltså, såklart!)
Jobbtimmarna tog alltså tillslut slut, och jag kunde svira om till träningskläder.
Nu ska jag ta mig en smörgås innan jag skuttar in i duschen. Hej på er!

.

publicerat i Allmänt;

Tog mig en timmas promenad imorse, detta avrundades med att handla och äta frulle. Sedan slumrade jag tydligen till vid elvatiden och vaknade igen vid två. Dusch å fix inför jobb, så nu sitter jag här helt mör och slutkörd i kroppen, fett obehaglig känsla att knappt orka lyfta sina egna armar. Jobb hela kvällen lång och ska timmarna vara lika långdragna som denna hära första så kommer jag ju inte härifrån förrän nästa vecka...

Följden blev...

publicerat i Allmänt;

Mamma ringde och väckte mig strax efter sex imorse, tio över närmare bestämt. Bäst att kliva upp med en gång så man inte försover sig IGEN!! Tjugo över sex joggade jag omkring på stadens gator och tittade ut över vattnet i solens hetta. Resultatet blev tjugofem minuter och en dyblöt jag. Kanske dags att snart ta tag i det här som kallas träning igen?

Kvällsläsning

publicerat i Allmänt;

Jobb till nio, vattning hos m&m, matlagning till morgondagens lunchlåda och nu softar jag i sängen med några tidningar, en ny och en gammal sådan.
Jag har inte öppnat upp datorskärmen mer än då jag skulle stänga av den helt och hållet ikväll, fett stolt!
Tidig uppstigning imorgon och jobb hele långa dan, frukt å kassajour för en gångs skull.