11 oktober

publicerat i Allmänt;
Efter en härlig dusch och ljuvligt doftande bodylotion insmörjt på kroppen har jag nu krypit ner under ett varmt och skönt täcke med huvudet vilande på två mjuka kuddar. Annars då?
06.45 strosade jag runt på Mönsterås gator i snabb takt, 07.25 var jag återigen hemma hos mormor och morfar (sov där över natt).. "Mörkt" när jag gick ut genom dörren och ljust när jag kom tillbaka. Frukost i lugn och ro med mormor, sedan biltur in till Oskarshamn där vi snabbt var klara med det viktigaste "ärendet". En liten stadstur väntade och kinesisk buffé. Häng med Elin mest hela kvällen, myjsigt.
Klockan nio hade jag en dejt (Ellen) som dessvärre blev inställd, dumma duuuummma skype!! Då fick det bli en runda i löpardojjorna istället, skönt.
Så då vet ni!
Pusssis

Update:

publicerat i Allmänt;
Ligger i sängen med underbenen utanför i skrivandets stund. Precis ätit frukost i lugnan ro, äggsmörgås och flingyoggi(yoghurt med flingor, för er trögfattade). Innan dess har jag även hunnit med en pw och en skön dusch. Nähäni, jobbet väntar...och kunderna.. BYE

Kvällen

publicerat i Allmänt;
Ungefär så här tom i huvudet var jag när jag kom hem från jobbet 21.10, men jag kommer nog in i att.. förhoppningsvis. Klarade mig iallafall igenom eftermiddagen/kvällen relativt felfritt. BRA JU.
Tog en skön löparrunda på 4 km + 1 km intervallträning, gissa vem som vart svettig när hon gjort höga knän upp för trapporna i mitt trevåningshus..

Dagen

publicerat i Allmänt;
Ja, nu laddar jag upp flera inlägg på raken eftersom det varit lite snålt med det idag.

Mormor och morfar kom på pannkakslunch, trevligt.
Klockan 15.00 vart det dags för jobb, KASSAJOBB!

Morgonen

publicerat i Allmänt;
Började dagen med att slänga i tre maskiner tvätt, medans den var igång tog jag en 45minutare.


Om jag hade främmande imorse?
Nä, bara lite tid till övers och en hemskt kurrande mage.

Kocko

publicerat i Allmänt;



Till en svart fodralklänning eller en lite pösigare långklänning, ett par skyhöga klackar och en snygg uppsatt frisyr. Jag lovar, kvällen är räddad.

7 km?

publicerat i Allmänt;
Fick jobba en timme extra idag vilket betydde att jag inte skulle hinna till gymmet innan de stängde för dagen. Bestämde mig då tillsammans med mamma att hon skulle hämta mig med bilen, att vi skulle åka till hennes jobb och att hin därifrån skulle ta sin cykel och jag mina löpardojjor hem till Blomstermåla. Här har vi fått fläskkarré, potatisgratäng och god sås. Snart är det dags för mig att ta mig hemåt med buss, ska förbi konsum först för att köpa med mig lite frukost inför morgondagen, sånt behövs ju alltid..he he he...
PUSSSSSS på er.

Morgonsol har guld i mun..

publicerat i Allmänt;

Halvfuktig asfalt, dimm i luften, sol på husväggar, båtmotorer och fiskande människor, folk på väg till jobbet, promenerande hundar... Ja, ännu en morgonpromenad alltså. Det var sådant väder att jag fick känslan av att jag kunde springa flera mil...fast det gjorde jag såklart inte... Nu frukost och glee!:)