Måndagkväll

publicerat i Allmänt;
Jonna stängde precis dörren om mig. Hon följde med hem efter jobbet för att ta en liten kik, blev lite käk också.
Nu ska jag hoppa i sovkläderna och sedan burra ner mig under täcket. Stylisterna och ullared, ja hujedamig!

Dresscode in tha house

publicerat i Allmänt;


Det är ungefär så här man måste vara klädd om man ska hem till mig. Det är kallt här, inte minst när man ska kliva upp ur sängen. BRR är bara förnamnet då. Jag fasar inför morgondagens tidiga uppstigning, håll tummarna för mig, snälla ni.
Idag har jag gjort inköp utav en mikro, jag har handlat, jag har satt ihop och provat min nya dammsugare, jag har lagat mat, jag har diskat (med lite hjälp utav mormor), jag har installerat tvn (med lite hjälp utav morfar) och jag har plockat in nästintill alla kläder i min garderob. Många vuxenpoäng till mig där.
Ska snart kila iväg bort till jobbet där jag kommer befinna mig resten utav dagen. See you!
PÖSS

Fruktstund

publicerat i Allmänt;


och plötsligt började min fuktskål eka nästintill tom.



Ja, dagen då.
Hade blivit hembjuden till mina kära morföräldrar på lunch klockan ett, så jag promenixade iväg strax innan dess. Kalkon, stekt potatis och brunsås stod på den icke synliga matsedeln. Sedan ville de gärna lära mig ett nytt kortspel (vi spelar mycket kort, faktiskt) som de hade fått lära sig nyligen av några kompisar. Så suuure. Tiden gick och helt plötsligt vart klockan efter fem. Då blev det dax för våfflor.. tydligen. Japp.. strax efter klockan sju var jag åter i min lya.. jag som bara hade tänkt stanna för lunch för att sedan springa hem och städa lite. Men så blev alltså inte fallet. JAG TYCKER OM ER.. rätt så mycket faktiskt.

GODNAJT

chicken

publicerat i Allmänt;

Slängde i en färg i hårbottnen. Väldigt dåligt ljus på bilden, men det blev en del gula reflexer vilka jag hoppas på försvinner inom de närmsta tvättarna. Tur att man nästintill lever under höcklet ;)

Nu, frukt och bb, solsidan samt stylisterna.

Stegvis

publicerat i Allmänt;
Pizza, steg för steg.
Men degreceptet vet jag inte om jag kan dlea med mig utav av.. det är nämligen topphemligt. Thehe.
Dessvärre misslyckades jag totalt idag, blev inge bra överhuvudtaget.. Tur att det åtminstone smakade lite bra.

börja med att plocka fram det som ska användas och skär upp eventuell fyllning.

gör gärna egen tomatsås eller köp färdigblandad. I mitt fall blev det ketchup eftersom jag inte orkade slänga ihop något.

strö över önskad mängd ost.

här kan man välja iprincip vad.. att ha på alltså. Jag valde att skära kassler i strimlor samt att skiva champinjoner och strö över lite färdigskalade räkor.

la även på ett par klickar bearnaisesås.

Plåten visade sig vara på tok för stor för att få plats i ugnen.. ja på normalt vis alltså.
Dessvärre kunde jag inte lyfta över degen till en annan plåt eftersom jag endast hällde lite olja under, och alltså sket i bakplåtspapper.
Efter ett brandlarmsutbrott tog jag ut pizzan.. och visst ser den god ut.

MEN KOLLA HÄR DÅ!

BRÄNT VÄRRE... men god vart den ju trots allt.
.

Kvällen har bestått utav telefonsamtal hit och telefonsamtal dit. Funderingar hit och funderingar dit. Planer hit och planer dit. Men efter mycket om och men har jag bestämt mig för att stanna hemma.. precis som det var tänkt. Chipsen ligger fortfarande orörda i mitt halvfulla skafferi. Helt sickt.
BB och godnatt säger jag nu.

kortis uppis

publicerat i Allmänt;
(kortfattad uppdatering*)

Vi bestämde oss tillslut för att göra stan osäker igår, bra kväll.
Lite sömn.
Kalmar. Tv, dammsugare samt bredband inhandlat.
Jag har plockat lite, skruvat lite, diskat lite och även bakat lite. Japp. Pizzadeg.
Vänta lite nu, ska bara räkna lite snabbt nu. Ja, det blir fjärde pizzan för den här veckan.. Eller är det femte?
Jaja, egengjord är åtminstone mindre onyttig än en köpt.RIGHT?
Jag har även varit och handlat, ju. Lite pizza, chips & cola framför bigbrother får sedan avsluta den här dagen.

"Hängkläder" på.

Piff & Puff... eller?

publicerat i Allmänt;
Med nya nycklar i nyckelknippan kan jag nu säga att jag faktiskt är hyresgäst hos Mönsterås Bostäder.
Mamma, Johan och ytterligare en person har hjälpt mig hela (läs;två timmar) kvällen. Längre än så tog det faktiskt inte, men jag måste också påpeka det, att jag visste inte att två små rum kunde rymma så pass mycket saker. Herre min ge sä'r jag bara. Och vet ni en sak. Jag har ätit pizza idag också... faktiskt. Mamma och jag delade på en deg på Älgerums pizzeria, en gyros till på köpet. Gott och mättande.
Heldags jobb väntar imorgon, efter det köra lite grejer, handla lite käk & piff i MIN EGNA lilla lya!

Godnatt

publicerat i Allmänt;
Ett glas mjölk, två knäckebröd och en riktig rysare - det får avsluta min dag.

"Nä nu orkar jag inte mer.."

publicerat i Allmänt;
och där stack en liten svart nos fram.
Zorro kikade precis in i mitt rum, eftersom han inte får gå in på mitt rum öppnar han dörren 5 cm, och så står han där med endast nosen emellan och tjuvkikar lite... han är för go min lilla hund.
Jag bad pappa snällt så att han skulle hjälpa till att röja, och han var inte svår att övertala kan jag säga er. Gulle han. Tur att han hjälpte till annars hade jag gett upp efter fem minuter, precis som vanligt. Hela tiden tänkte jag, "nähä, nu orkar jag inte mer", men eftersom jag var tvungen att göra att så var jag ju helt enkelt tvungen att fortsätta. Tredje maskinen tvätt är nu igång och jag funderar så det knakar och brakar på vart jag ska få plats att hänga upp den. hm..
Det är fortfarande en del saker kvar att stå i, men det ska jag försöka (läs; måste) hinna med imorgonbitti. Så det så.
Nu är jag trött. Och torr i halsen, allt damm mån tro?

Deg

publicerat i Allmänt;
Pappa frös in en deg utav degen häromdagen när han mojsade ihop den goda pizzadegen, så vi tog upp den för att testa om det blev lika bra efter frysning, och visst blev det de. Champinjoner & räkor fick det bli på idag, mummaa!
Nä nu jäklar måste jag faktiskt ta tag i mitt liv och RÖJA undan på mitt rum. Allt måste packas ner. Oh maj gahd. LÅNG NATT väntar som ni kanske då förstår.
Puss bubiisar

Pannkakor

publicerat i Allmänt;
Lillebrur och jag kikade film en dryga 20 minuter (läs; Jag) innan jag somnade in så sött. Benjamin fortsatte kolla tills filmen hackade, och jag tydligen sagt till honom att han skulle stänga av. Inget minne utav detta bara. KUL JU?!
Jag funderar alltid starkt på att kliva upp i lagom tid när jag väl har sovmorgon (om jag vill), men eftersom jag alltid drömmer så sjukt så vill jag såklart fortsätta drömma och se vad som händer & sker. Klockan 11.00 steg ett fågelbo upp, eller rättare sagt ner, för att hämta lite gutt till frulle. Fortsatte sedan kika på filmen... tills den hackade.
Lunchdax, och även frukostdax för Benjamin. Och alltid detta funderade om VAD som ska lagas. Då kom jag på den brilijanta idén... något som alltid går hem hos Benji, nästan det ENDA som går hem hos honom. Pannkisar.
Kikade upp recept på nätet och slängde ihop en smet. FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Och ack så bra det blev.
Min jobbkväll, som varje måndag.
Imorgon blir det heldag istället för att sluta tidigt, vad gör man inte för att sina arbetskamrater ska få slippa arbeta ensamna. Dock blir vi en mindre än vanligt imorgon trots allt.
Käkat lite skinstek, stekt potatis och gräddsås så nu ska jag snart rulla in till min säng för att bläddra lite i min bok.
NAJJTTII

Dålig uppdatering,

publicerat i Allmänt;
jo tack. Jag vet.
Nu ska vi kika skräckis, jag och lillebror.
Undrar vem som kommer skrika högst?
Knappast jag.

Tjiiing.

TACKos

publicerat i Allmänt;
Ikväll är lillebror Benjamin och jag ensamna hemma. Vi har spelat monopol, kikat fotboll, lagat mat och skypat med Ellen. Som alltid blir det två varma plattor när det står tacos på schemat, eftersom jag inte stoppar köttfärs i munnen. Thehe.



TACK för maten.

Varken eller..

publicerat i Allmänt;
Det blev varken chips eller film..
Av diverse orsaker. Typ att jag inte vart sugen på chips och för att filmen visade sig vara endast 20 sekunder lång.
BRA DÄR.
Så... vad gör jag nu?

Pizzan sticker fram

publicerat i Allmänt;
Pappa hade testat på något nytt deg-recept igår, så vi rullade ut varsin deg. Kan dela med mig utav receptet en annan vacker dag, om någon skulle bara intresserad.
Eftersom jag promt skulle ha en rund sådan så blev pappas istället formad som en liten söt julstrumpa.
Före
Under
Efter.
FETT GOTT!
Kan tillägga att jag nästan klämde i mig hela, tjocksmock. Eller är man verkligen tjock bara för att man äter mycket? Hm.. Tåls att funderas på.
Fruktsallad fick sedan kompensera den "feta" pizzan. Tillsammans med tjockladgrädde mumsade vi i oss.
Chips?
Film?
Och sova?
GODNATT!

TURKEY, eller nej, turkos vart det visst.

publicerat i Allmänt;
Världens bästa bilder, i'm lovin' it.

Köpte såklart en rosa tjockare plastkasse på rusta tidigare idag, vilken jag tror jag måste tillbaka och byta. Trodde jag faktiskt fick en rosa när kvittot i själva verket förtydligar att så inte var fallet, utan jag hade visst köpt en svart sådan. Åhå, ledsen tjej. Men visst ser den rosa ut?

Titt så fyndig jag är, ibland blir jag förvånad över vad jag faktiskt kan åstadkomma. he he.

Japp, detta visar alltså ena sidan av garderoben, den andra dörren öppnar jag inte och visar er, inte heller i någon annan vinkel kommer jag fota. Oh maj gahd. Hur mycket saker ryms egentligen i ett rum på 5 kvm? MYCKET!
Som vanligt kommer jag inte längre än att jag kastat ut alla grejer på golvet. Nu är iallafall en del nerpackad, och en hel del redan inne i måset. Resten ligger alltså utspritt lite här och var, och vissa grejer ligger fortfarande kvar på IKEA och dylika ställen. varför dem nu gör det?
hehe. he.

Tha shopping

publicerat i Allmänt;
Nu när jag ändå kikar igenom vad jag inhandlat idag kan jag ju även dela med mig.;
- Serveringsskål
- Tre prydnadskuddar
- Moppset
- Lambi (toa/hushålls) 4 för 100:- kanonpris. Nu kan jag dassa i ett helt år nästintill.
- Ansiktsmasker
- Tandborstar
- 5 fejkrosor
- Vas till dessa
- Bilder i olika motiv och storlek
- Gardinstång
- Pedalhink
- Torkställning
- Tvättkorg
- Ljushållare
- Tv-bänk
- Ytterligare galgar
- Svarta samt ljusrosa servetter
- Servettringar i zink
- Vita skithanddukar för 2:-/st (bara till att slänga när dem sedan blir sunkiga & skitiga)
- Lakan/bäddset/örngott (alltid fräscht med nytt, är dock inte helt hundra på att jag valde rätt)
- Ett gardinpar i vitt (passar alltid någonstans och skönt att ha ett par neutrala att byta med, de resterande får jag inhandla när jag kommit till rätta med vad som passar i min lilla lya)
- Konstgjorda blommor med tillhörande vita krukor (två upplagor)
- Glasburkar i olika storlek ("marmeladburkar", om någon kompetent själ då förstår bättre)
- Tunnbröd (Va, köpte jag tunnbröd? Måste vara morens.)
- Vispskålar i två olika storlek
- Durkslag
- Kavel
Sist men inte minst. (eller jo nästan)
- Doftljus

Hisselidiss

publicerat i Allmänt;
Ja, vi kör väl en sådandära hiss eller diss. (som alla andra storbloggare, måste ju passa in liksom)
Vi börjar väl lite lätt med hissarna då, eftersom det är minst sådana.. Eller jag fick ju knata på att så jag fick ihop ungefär lika många... I och för sig.
Mina nya ljusstakar från IKEA, de två högsta är nu mina. Den lägsta tycker jag inte alls platsar tillsammans med de andra två.
99:-/89:-

De två likadana är alltså de "fula", sedan har jag den andra & en högre variant.
(nu såg de andra två förövrigt helt okej ut, men annat in real..)

Den andra hissen får väl bli prydnadskuddar då. Något som kan piffa till ett helt rum. Mums.
Köpte tre stycken inne på rusta idag faktiskt, 59:-/styck. Galet billigt.


Mjukglassen som avslutade shoppingen satt som en smäck. Eller ja, något måste jag ju hissa.
5:-


Nu till dissarna.
Jag är ute efter ett vitt barbord, vilket jag hade sett fanns på IKEA, eller ja, iallafall på en skylt. Där har det funnits i många många månader. Då vi kom till lagret och kom fram till hylla 29 fack 12 fanns där bara björkmönstrat. Vi bad om hjälp och titt vilken hjälp vi fick. Rakt besked rätt upp i ansiktet (hehe). "Det vita bordet har utgått" Jahaja, kanske dags att ta bort skylten då? Det är så tråkigt när man förväntat sig något som sedan ikke blir av.
Så egentligen går denna diss till IKEA istället.


Byxdressen blir dessvärre inte hissad idag.. utan dissad.
När man fryser som en get och är kissig som en ko, då är det inte riktigt lika kul längre.
När man sitter där på en kall toasits iförd endast bysthållare på överkroppen, då kan lova att man känner sig som en sittande isbit.


Tre, ja äckliga tre.
För varje räkning jag får ryker en extra hundring utöver vad jag egentligen ska få betala. Jag har alltid känt på mig detta men nu har jag till och med bokfört hur mycket jag ringt för var månad (sms har jag gratis). Nu har jag dessutom fått en påminnelse om räknignen för FÖRRA månaden. Okej?
Jag betaladeförtusan den för en dryg månad sedan.


Kylan får en dunderdiss. Fyattan. Nu vill vi ha vår. Punkt slut.


VAD GÖR JAG UPPE NU?

publicerat i Allmänt;
Egentligen alltså.
Klockan är ju inte mer än 23.12. Men jag är ju trött. Borde det inte bara vara till att gå ut och lägga sig i en nybäddad säng då? Nej, det är dessvärre inte så enkelt för min del, har för svårt för att komma till ro och stänga av alla tankar som virvlar runt, om allt och inget. Om precis allt och inget. Detta betyder alltså att jag kan ligga och kika på 2 avsnitt av "Masterchef USA", 3 av "Stylisterna" Eller helt enkelt kolla på en hel film för att sedan stänga av dvdn och fortsätta kolla på trean, fyran, femman eller sexan tills ögonen helt enkelt sugs ihop och glasögonen hamnar på sniskan.
Normalt och inarbetat beteende?
Ja, hos mig är det det.

Nog om dette, tandborstning, insmörjning och klädval inför morgondagen står närmst på nattschemat.


En gång hade även Ellen Sofia Brehmer längre hår. SÅ DET SÅ.
PUSS PÅ ER.

En helt vanlig onsdag?

publicerat i Allmänt;
Dogkväll, eller jag menar godkväll, alla kära vänner.
Lite sjukdomar förflyttade mig efter lunch fram till kassan där jag fick stanna tills klockan slog 19.00. Tog sedan bussen hem till mamma. KLT införde ett nytt betalningssystem vid årsskiftet, där man antingen är barn/ungdom/vuxen. Och nu åker jag visst alltid som vuxen trots att jag tydligt talar om hur gammal (läs; ung) jag är. Det är en såndär sak som stör mig. Men nu har jag slutat bry mig. Bara så att ni vet.
Nu ska jag betala min första hyra, min mobilräkning samt flytta över sparpengar till mitt betalkonto. Imorgon drar nämligen mamma & jag in till centrum för att shoppa. Inga kläder här inte, utan annat skoj mojs.
Sveriges Mästerkock och sedan film maybe, babye?



13 timmar

publicerat i Allmänt;
Idag, jobb 8.00 till 18.15.
Möte 18.15 till 21.00.
Bortsett från lunch betyder detta alltså att jag befunnit mig på jobbet nästintill hela dagen. Mötet var vi tvungna att runda av eftersom tiden gick så förbaskat fort. Nu är jag åtminstone hemma och har stekt lite potatisplättar, som pappa redan hade vispat ihop smet till.
Snart ska jag inta sängläga, kika på "halv åtta hos mig" och sedan ta igen lite välbehövd sömn. (WISH ME LUCK)
Upp tidigt imorgon för ett par extra timmar, så 8.00-18.15 även imorogn.
GUUUDNAIT.

Hur ska man tolka alla dessa konstiga drömmar?

publicerat i Allmänt;
Denna helgen har jag drömt sjukt mycket underligt.
Jag har kört en stor minibuss rattfull - umgåtts en hel natt med poliser i ett gammalt övergivet hus, mina vänner inklusive jag själv har insjuknat i salmonella med en otrolig klåda över hela kroppen och så har jag dessutom umgåtts med mördare och sprungit runt med ett jäkla blomträd över halva Mönsterås. Det ännu mera sjuka är att när man väl drömmer så tror man ju att man lever i verkligheten. Hur man nu ens kan tro att sådana här underliga saker kan ske i verkligheten. HAHA. Fast det är ändå rätt kul. Eller hur. ehe.
Inte lustigt att jag inte kunnat gå upp när klockan ringt, man vill ju bara sova vidare för att se vad som händer.
Men nu är jag åtminstone uppe på benen och har redan hunnit äta frukost, lunch, åkt till pappa, duschat och smörjt in mig. Duktig chey. (mångas nya favvoord skulle jag tippa på?!)
Ska snart bege mig bort till jobbet för ett kvällspass. Så ciiiiiaaao.

En helt vanlig söndag.

publicerat i Allmänt;
Någon som kunde lista ut vilken ort jag syftade på i det föregående inlägget?
Rätt svar är FLISERYD.
De små sibk-arna tog iallafall med sig en vinst hem trots att två mål bortdömdes (dum domare). 13-4 blev slutresultatet, good work.

IB

publicerat i Allmänt;

Nu drar jag och mitt oborstade hår och kikar lillebrors ib-match i världens ände.

En helt vanlig fredag.

publicerat i Allmänt;
Igår vart det utgång, palatset var det som gällde. Galet lite folk som jag innan trott, men vi dansade gärnet och hade superkul trots det. Har tyvärr inga bilder att bjussa er på eftersom vi inte hade någon kamera med oss.
Har så gott som piggnat till ordentligt och ska snart sätta mig ner och fika lite med den resterande familjen.

Lunch & Middag

publicerat i Allmänt;
"Hann" endast ta lite frukot och nötter till lunch, men det gick alldeles ypperligt bra.
Mättade förvånansvärt bra actually. Har kommit på en ny passion i livet (för att vara lite vitsig sådära)... RUSSIN!
När jag kom hem mixade jag ihop en soppa på potatis, morötter, broccoli, vatten, buljongtärningar & grädde. Det är inte svårare än så, och det blir så gott ändån. Till det knaperstekte jag bacon.

Okej,

publicerat i Allmänt;
jag har ingen som helst lust att inta skrivandets stund idag heller... och ja, exakt precis likadan överskrift som igår.
Spela roll, läser ni ens överskriften? Ja, nu när jag nämner att kanske.
Tänkte iallafall ge er en bild på den goda pizzan vi donade igår, samt kladdkakan jag fixade senare igårkväll/inatt. Idag var den übergod såklart, alltid godast dagen efter då den har fått stelna till i kylskåp. Innan jag tog ett par skedar idag panerad pappa torskfilé & stuvade spenat samtidigt som jag skötte potatisen, duktigt där. Fisk är gott.. och nyttigt. Precis så som jag säger hundra gånger per dag på jobbet. ehe. Jag har nu alltså införskaffat mig ett par extra hjärnceller under eftermiddagen som ni förstår, snart får dem knappt plats där inne, stackarna.
Förresten så har jag idag kollat ut tapeter till mitt blivande vardagsrum. Undra som flundra, nu när vi ändå var inne på det hära med fisk, hur det nu kommer bli. Spännande.
PS. fanns inte mycket att välja på, fast kan ju sluta bra ändån.. WHO KNOWS? DS.

Okej,

publicerat i Allmänt;
Jag har överlevt även denna dagen och ni får ingen längre uppdatering ikväll heller.
(Nätet krånglade nämligen nyligen när jag laddade upp det inlägg jag nyss skrev ihop, åååh vad jag gillar när sådant inträffar. Känn av ironin, snälla.)

Begav mig bort till Elin & Victor efter jobbet där det blev pizzabak & snack. Bilder kan komma upp en annan vacker dag. Möjligtvis.
Nu senare ikväll har jag och papi kikat på den näst sista filmen utav saw-serien, men pappa var för vek för att se nästa ikväll. Så nu sitter jag här och tycker det är allmänt jobbigt... att bestämma vad jag ska ta mig till just nu.
Film, tv eller läsning?
OK, så får det bli.

I'm alive!

publicerat i Allmänt;
Ville bara uppdatera, men har inget vettigt att dela med mig utav. Så nu vet ni det. Bra ju.
Godnatt.

EGO-BOOST

publicerat i Allmänt;
Jag har hört att om man ska vara toppbloggare så måste man ladda upp en massa bilder på sig själv. Jag tar nu igen för spilld mjölk.. eller icke spilld mjölk.






Man märker by the way att folk har annat för sig på helgerna än att bara sitta och nörda sig. Det var chockerande. Jag trodde att folk bara satt vid datorn nu för tiden.

GOODMORNING SUNSHINES

publicerat i Allmänt;
Uppe med tuppen idag, inte illa pinkat va?
Hunnit duscha, käka frukost och klätt på mig, guuu så duktig jag är.


Hittade Mariette på nytt. Gillar skarpt.
(Och så går det självfallet inte lägga upp klippet. BAJS.)



Nehe, nu måste jag in & stryka lite granna, sedan rattar jag in till M-town.

SYNDEN

publicerat i Allmänt;

Ja, idag har jag köpt godis... ätit lite utav det också för den delen.
Det var som om en inre röst talade till mig och bad mig köpa en påse, jag som inte ens var sugen.
Jag visste även det faktum att jag skulle känna mig som ett svullo efteråt, och visst är det så. Som alltid.
Men nu får det vara nog för ett bra tag igen, någon gång ibland får man väl festa till det, inte sant?

Förutom godisätandet har jag ikväll nördat mig, skjutsat Hannah & Andreas in till Kalmar och kikat tv med tha family tycoon.
Förresten så hade jag tänkt ladda upp lite bilder åt er ikväll, men jag kan dessvärre meddela att försöket misslyckades. jag trodde nämligen att jag hade nog med batteri i kameran men missbedömde det - laddaren kvarlämnad hos pappa. Imorgon tar jag bil in till jobbet, kassan som gäller. Alltid lika nervöst, konstigt nog. Är antagligen för jag nästintill aldrig sitter där, och man glömmer ju så lätt många småsaker. Fast det ska nog gå bra, tror ni inte det?

Förresten, nu har jag blivit övertalad att vara med på tipstävlingen på jobbet som kommer hålla på under 10 veckor, wish me good luck! Endast nio rätt för dagen, fast då var det datorn som valde resultaten åt mig. Bra eller dåligt? Återstår att se, när jag själv kryssat i till nästa lördag ;).

Neheni, något bra att titta på?
Ska donas.
Pucc och godnatt, era små fnatt!

Jag har syndat...

publicerat i Allmänt;
Ajsing bajsing.
Men det var de la värt... än så länge åtminstone.

KUL bild. Och kul att jag har mitt konfirmationskors på mig, he he he.

JOBBHELG

publicerat i Allmänt;
Pappa stod ikväll för förrätt, toast med avokado och räkfyllning, och jag för huvudrätt, bulgur, helstekt fläskfilé, diarrésås samt vinägermarinerade tomater. Gott! Så pass gott att någon efterrätt inte orkades med.
Vi har fått nya grannar i våran trappuppgång. En kille som tydligen haft "fest" sedan han flyttade in i tisdags, vilket stört fler stycken i huset. Så idag när någon ställer sig på balkongen och kissar rakt ut fick det räcka. Pappa flög tydligen upp för trapporna och sa till dem. Och eftersom det var flera där uppe ville dem ju slåss med lilla papi och Kenta. Snälla, bor man i lägenhet får man väl tusan respektera att det även bor andra människor i samma hus. Visst om det händer någon gång ibland att man spelar musik på lite högre nivå än annars, men detta tycker jag är riktigt dålig stil.
Nog om det.. Nu ska jag fortsätta kolla på skräckisen på kanal tre.

Kalmarstad

publicerat i Allmänt;
Idag drog jag med mig mormor till Kalmarstad för att få lite försmak på vad som ska shoppas om ett par veckor. Och soffa verkar vara det svåraste, man måste ju liksom hitta en som man ska trivas ordentligt med. Plus att den inte kan kosta mig en hel förmögenhet, eftersom det inte är det enda som behöver köpas. Fick med mig lite behövliga småsaker hem idag iallafall, bland annat en klädställning, galgar & glas.
Jag har visst lovat bort min dator till lillebrodern mellan fem till nio. Stackars barn, han lär ju se i kors efter det.

Jag ska vara glad...

publicerat i Allmänt;
..att jag sluppit finnar så pass bra i mitt snart tjugoåriga liv.
Men när man då istället får BÖLDER när man väl får dem är en helt annan femma. INGET KUL. En sådan uppträdde på min haka för drygt två dagar sen och det bli liksom bara hårt, alltså inget man kan klämma ut, möjligtvis bara lite vanligt vatten/var. Onödig information? Inte då.. ;)
Man börjar helt enkelt odla skägg istället, kanonsnyggt, inte sant?




Jag har börjat rensa bland mina grejer nu, på tiden om jag ska hinna få bort all skit. HUR MYCKET SKIT SAMLAR MAN EGENTLIGEN PÅ SIG? Galet... Och som vanligt tröttnar jag efter att jag slängt ut alla grejer på min säng, pjuh.

Chirre & gurra

publicerat i Allmänt;
Käkar lite onyttigt i det nyttiga, samtidigt som jag kollar på "Den hemliga miljonären", eller hur titeln nu lyder.
Kom nyligen hem från en kväll fylld med spel, biljard, glass & skratt. Trevlans må jag sä.
Ska alldeles alldeles strax borsta gaddarna, IGEN, sedan ska jag försöka nana lite granna.
Jag har en sovmorgon framför mig nu imorgon, vilken förvisso inte blir så väldigt lång. Ska nämligen bege mig bort till m & m för lite semle-fika.
Goodnight!