Fikapaus

publicerat i Allmänt;

Lunch. Önskar det fanns två Ellen idag så att allt som ska hinnas med hinns med.

Natt

publicerat i Allmänt;

Nu måste jag sova!!!! Varför kan inte ALLA förstå det...

Middag

publicerat i Allmänt;

Detta är vad som "hinns" ätas idag. Destination: agge. Jobb imorgon klockan sju, när man trodde sovmorgon väntade. Skojigt. Sedan firar vi in det nya året med en massa skumpa och trevligt umgänge.

I sikte

publicerat i Allmänt;

Ingen miljonvinst i sikte ännu, fast det kan ju bero på att lotton i dragit igång ännu. Klockan åtta sitter jag bänkad.

Matrast

publicerat i Allmänt;

Lunch. Och jaaaa, jag fick med mig den lilla plastlådan med gröna detaljer. Matkoma. Sedan fyra timmar kvar. Japp.


Ikväll blire' bingo, så nästa gång vi hörs är jag antagligen miljonär:)

Första gången...

publicerat i Allmänt;
Finns nog inte mycket som slår känslan av att vara nyduschad och nattklar. Kroppen insmord, gaddarna borstade och myspyjjisen på. Nu mår man.
Förövrigt så fixade jag iordning tacopaj när jag var hemkommen från jobbet. (vart tvungen att testa mina nya miniformar, bara för att liksom.) Blev kanon och blev gott. Gjorde mer än en portion så jag har till både lunch och middag imorgon, det hinner jag nog inte tröttna på...förhoppningsvis. Jag har gjort iordning matlåda som jag ska ta med till jobbet för första gången sedan jag började på Konsum. Fett wierd. Men nu till frågan jag tänkte ställa. Hur många tror att jag kommer glömma lådan hemma? UPP MED EN HAND!

Japp. Godnatt wierdo-Ellen.

Ursäkta, du gick före i kön..

publicerat i Allmänt;
Hemkommen. En grå tröja. En vit cardigan. En rosa klänning. Fyra träbokstäver(inte LOVE!). Fyra servettringar. En rulle celofan. Ett guldigt skärp. En påse kryptoniter(finns ju inte häromkring!). Chicken tasty(å lillebrors vägnar!).
Och det vart det hele, jag kan bara konstantera att jag ogillar att trängas med galna människor i mellandagarna.
Funderar på att köpa en deg, orkelös som jag är efter dagen så orkas ingen matagning med. Jag vill egentligen helst av allt ha vitkålsalladen, men skulle känna mig blåst om jag ringde och beställde pizzasallad. Fast rätt kul skulle det vara. Faktiskt. Men jag känner att det är för långt till pizzerian. Måste ju vara minst hundra meter alltså. Hua. Långt.

Hej såå lååång.

Energiska morgon

publicerat i Allmänt;

Sex maskiner tvättade, vilket resulterade i bra träning. Ned o upp, ned o upp, ned o upp. Nu ska jag snart bara ner för att hoppa i mamma och Johans bil. Lillebror och jag har tänkt oss att trängas med alla shoppinggalna människor idag, oh my säger ja ba'...

M&m

publicerat i Allmänt;

Julskinkesmörgås avklarad, nu cykel hem. Godnatt mina fina

Rast

publicerat i Allmänt;

Tar mig en chokladbit och ett par klunkar coca cola i hopp om att piggna till ett snäpp eller två. Snart två timmar kvar bara, peppa!!!! Skinksmörgås och härliga människor väntas efter nio..

Juldag

publicerat i Allmänt;

Nu kryper jag ned i sängen iklädd min nyfunna pyjamas, hittade han under granen igår, i samma stund som jag ger erårhundradets coolaste spegelbild, oj vad häftig jag är. En trevlig kväll i blomstermåla har avverkats, nu slutet av tjuvarnas jul sedan böda camping... Pensionärvarning, hej:) imorgon hoppas jag på relativt tidig uppstigning, godnatt och god fortsättning!

tolv vart de´ här

publicerat i Allmänt;
Här somnar man i rejält god tid (innan 00.00) i förhoppningar om att kliva upp i tidig gryning för att hinna ta vara på ledifg tid ordentligt. Och så vaknar man klockan tolv. Klockan TOLV?? Jaja, tolv timmars sömn har väl ingen dött av. Antar att det var välbehövliga sådana timmar. Nu serveras snart lunch fick jag precis nys om, härligt att slippa tänka och laga själv ibland..;) Tack Mami!

Efter fyra

publicerat i Allmänt;

Kalle ankas och hans vänner har hunnit komma och redan hunnit gå igen, ett helt år tills vi ses igen nästa gång. Vi har kommit halvvägs i julklappsöppningen och fortsätter ikväll uppe i blomstermåla. Där ska även julbord nummer två intas. Tror jag redan fått en släng av jultomtens mage. Hej på er så länge:)

Bingo... Eller inte

publicerat i Allmänt;

Inte en gång fick jag skrika "BIIIIINGO!!!!" för fulla muggar. Jonna däremot, hon vann en hel hundring. På sju lotter vart det en ynka vinst på hundra kronor, ja ja ja, man får va gla' för di lille.. Uppersittarkväll hos mami &co alltså, kall planka och säkert två tre kilometer godis, nä ok, bara kilo,inget meter. Nu är jag nerkurad i en soffa i tvrummet med hopp om att vakna utav några av de tok alarm som står ställda tills imorgon, tre mobiler har jag knåpat ihop. Klockan fem över halv åtta imorgonbitti bakar jag bröd på jobbbet. GOD JUL på er allesammans, ung som gammal, stor som liten, vän som främling, julfirande som jehovas... Och fortsättningsvis. Hoppas ni får en världsbäst helg, för det siktar jag på att ha. Godnatt

godnatt

publicerat i Allmänt;

Jag ser typ fett med ledsen ut. Vilket inte stämmer. Fundersam vore nog det rätta ordet. Kanske lite orolig och tankspridd också. Möjligtvis en släng av osäkerhet, framtidsvisioner och glädje också.

Det är så mycket man skulle vilja. Vilja uppnå. Vilja uppleva. Vilja leva.
Det gäller att våga. Våga uppnå. Våga uppleva. Våga leva.
Men då måste man också våga släppa allt. Våga börja om. Våga släppa på tryggheten.

Det är så mycket jag vill. Så mycket jag kan. Som jag någongång ska. När?. Vem vet.


Godnatt mina små turturduvor.

Nytt år - nya löften

publicerat i Allmänt;
Jag har funderat lite på det här med nyårslöften, ett är redan påkommet och det ska ni få reda på någon gång. Men kanske att jag skulle dra till med ytterligare ett... Jag tror att NI skulle gilla det... Eller jag förmodar det.. Antagligen... Eftersom ni läser min nästan obefintliga blogg... BÄTTRE UPPDATERING? Nå vad sär´ ni?  Jag ska inte lova för mycket. Jag återkommer.

Tjatja.

Onsdagmorgon

publicerat i Allmänt;
goooooooodmorning mina sköna bönor!
Här har det precis ätits risgrynsgröt till frukost och kollats på dagens avsnitt av julkalendern.
Nu ska jag slänge på ma´ lite paltor, få ner morronfrillan ett par decimeter och åka iväg för att se Angelica en stund. Sen lite lill-jul med pappa. Sen lite lill-jul med Ellen. Kommer bli en alldeles utomordentlig dag känner jag!
ha en fin onsdag.

Core-box

publicerat i Allmänt;

Efter ett riktigt svettigt core-box pass slänger jag mig i sängen med min alldeles nylånade bok. Godnatt familj, vänner och fänz.


(Och JAAAA, det skulle varit en bild på min sköna säng och på "Elsas värld" precis HÄR. men inte hundan funkar det att ladda upp just den bilden, ingen bild överhuvudtaget för den delen)

Påväg till jobb

publicerat i Allmänt;

Sitter på en gnisslande buss med några snöflingor gnistrandes utanför mitt fönster. En kort dag på jobbet väntar sedan lite mysfika med fina vänner, äntligen får jag träffa min lilla spanjorska igen!!

danzing

publicerat i Allmänt;
Angelica och jag har hoppat, studsat, tjoat, klappat och haft oss i mitt vardagsrum i dryga trekvarten... Japp, ni gissade rätt. ZUMBA! Angelicas mamma hade nämligen en dvdbox, funderar på att skaffa mig en själv. Grymt bra träning så vida man går in för att träna ordentligt och hela tiden ta ut rörelserna i det yttersta. Så om ni grannar undrade vad vi styrde med... NU vet ni!

Bild lånad från google.. Blir man inte peppad, så säg...

Rast nummer tre

publicerat i Allmänt;

Dricker te med mjölk i, för ovanlighetens skull, på min sista rast. Som ni kan tyda på smulorna har jag även gluffsat i mig ett knäckebrö'...

Så det kan gå..

publicerat i Allmänt;

Visst är det en bra plånka de gånger man är ute, sen gäller det bara att komma ihåg att ta ut lapparna innan den åker in med den andra tvätten i maskinen.. Hur som, tvättade pengar har väl ingen skadats av, he he he.

15

publicerat i Allmänt;
Ingen träningsvärk än så länge från gårdagens body pump pass, men jag lär vakna med en ordentlig sådan, med all säkerhet. Väldigt nöjd över dagens svettiga träningspass också, tack löpis!!
Har ätit två stora portioner fullkornspasta, quornfärssås samt sallad idag. vilket jag fixade iordning igår.
Tack för maten och godnatt...snart, ni kämpar i biggest loser - see you soon!

Nu sticker jag...

publicerat i Allmänt;
iväg till mormor och morfar, tar med mig mormor ut på en promenad och handlar lite krossade tomater.
Trevlig dag hörrni!

Asgött

publicerat i Allmänt;

Tvekade på att ta mig till gymet imorse med tanke på att jag klev upp långt efter än vad jag tänkt. Tog mig dit iallafall, började med att skriva upp mig, jonna och Angelica på body pump-passet till imorgonkväll. Då vill jag såklart inte ha träningsvärk, man vill ju kunna ge gärnet utan några som helst hämningar...liksom;) så jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig an idag, började fundera medans jag värmde upp på löpbandet, och tillslut stod klockan på 60 minuter, då hade jag kommit strax över nio kilometer och bränt dryga 700 kalorier.. Jag hatar egentligen att springa och har nog egentligen aldrig stått på ettlöpband så länge i ett sträck, creed till mig tack!! Nu förmiddagsmellis innan jobbet.

the human centipede

publicerat i Allmänt;
Sitter i soffan med kofta och tjockfilt, med en skål hallon, kiwi och turkisk youghurt i knät som efterrätt efter fullkornspastan, köttet och den loveliga såsen. Har precis nyligen satt på en skräckis som jag var borta hos pappa och lånade förut. Vi får se om det blir fler uppdateringar eller inte.. Fast jag kommer nog klara mig galant, jag gillar ju sådana hära filmer..;)

Lunch

publicerat i Allmänt;

Tror det är andra gången, sen jag började jobba, som jag äter lunch på jobbet. Åker alltid hem annars, men en halvtimmes rast är lite för kort för att hinna hem. Egentligen skulle jag lagat mat imorse och tagit med mig, men ligger man kvar under det varma täcket längre än vad man tänkt kvällen innan så blir det ingen matlåda. Jag är inget stort fan av färdigrätter men idag fick det bli en sådan, tror det vart något indiskt. Betyg g+.

Frukost

publicerat i Allmänt;

En kopp earl grey och nybakta frallor. Bra start på en härlig jobblördag!

Träning

publicerat i Allmänt;
Efter jobbet (19.00) tog jag mig efter mycket velande fram och tillbaka till gym-et. 20 minuter cross i bra tempo samt 20 min intervaller på löpbandet 1x1min. Nervarvning och strech, matshopping, dusch och idol.

Jag menar...vem blir inte sugen på att löpa när man ser sådana hära bilder?
Tänk en joggingtur i central park NY en tidig morgon...JAG SKA...någongång.

Lunch

publicerat i Allmänt;

Slängde på mig mitt färgstarka förkläde och donade lite lätt lunch, kokta morötter, "grillad" laxfilé och en kall sås på majo, senap, pepparrot samt salt och peppar. Lätt, gott och mättande. Tack för maten.

Frukost

publicerat i Allmänt;

Sitter i sängen och kikar dagens avsnitt av tjuvarnas jul, i väntan på morfar, här ska borras.

time to sleep

publicerat i Allmänt;
Blev nästintill sketarädd förut då något small till, trodde jag hade fått inbrottstjyvar men så upptäckte jag att det bara var storm utanför mitt fönster, tänk så fel man kan ha. GONDATT! Eller GODNATT såklart.

Utvalda godbitar

publicerat i Allmänt;
Fann min finfina servis i min kista när jag letade igenom vad som befann sig inuti, fyra hela kopp/fat-set fann jag. Dessa fick alltså agera framför kameran idag med ett urval av det som donades igår. Ni kanske skulle vilja ha recept? Ingenting var faktiskt så speciellt svår att göra...faktiskt. Bilder på när detta tillverkades kan komma att visas en annan dag...bara så att ni vet.

Saffransbiscotti.

Saltlakritskola doppad i choklad med strött flingsalt.

Snickerskaka... En NYTTIGARE variant (mörka flingor och hälften mörk sirap)...
Jag sa aldrig att den var nyttig, huh??

Rocky-roads, en massa godis i ett. Bara ett ord, MUMMA!

Chokladdoppad tryffel smaksatt med röd chili, toppat med vit choklad/tutti-frutti kulor.

Sist men absolut inte minst, gittebugg.. Vad det nu kan tänkas vara... Hahaha...

Här är det dessutom städat...
Någon som bjuder in sig själv till mig?
hehehe....

Ren spegel

publicerat i Allmänt;

Så Hiiiiiimla smidigt att kunna ladda upp bilder direkt från fonen, funkade ju inte direkt i min stenåldersfon.. He he he. Nu ska här vikas och dansas lite emellanåt, musiken på högsta möjliga i en lägenhet klockan halv elva. Tja så länge.

På väg

publicerat i Allmänt;

Jag har ju sagt att jag har svårt för seriösa bilder, men jag ska göra mitt bästa för att bättra mig. Bra ju. Kinesiskt julbord i Kalmar väntar.

crazy bananas

publicerat i Allmänt;
Åhhh, de härr klädvalen gör mig galen, även att jag inte ofta behöver välja andra kläder än svart eller grå byxa, skjorta i storlek S eller M... men nu är en sån dag jag behöver ha andra kläder på mig.
Vad gör man när man inte vill ha på sig något utav det man har? SNABBT SVAR ÖNSKAS, TACK!

Lunch

publicerat i Allmänt;
Sitter med en varm (varm är egentligen bara förnamnet)kopp te

Godnatt

publicerat i Allmänt;

Nu har jag bestämt mig för att sova dom en Gud inatt, otroligt underbart fantastiskt skönt. Återstår att se hur vida jag lyckas eller ej, själv tror jag på det senare alternativet... Dessvärre. Jag säger iallafall godnatt i detta skede, GODNATT.

Plock, fix och trix

publicerat i Allmänt;
Jag hade faktiskt tänkt vara skeeeetasnäll och ladda upp en kort kort kort (men ändå liksom..) videoblogg till er men det visade sig vara mer komplicerat än vad jag ville idag. Så ni får en sådanhär uuuurgullig bild bara för att. Om jag inte kan agera normalt framför kameran en enda gång? Mjaa...tevksamt där alltså.
Hur som haver, nu är jag åter hemma i min lilla (stora) lägenhet, styr med dammsugning, spikning, skyfflande av onödiga saker ner till källaren och en massa högljudd musik.

Tja så länge!

Denna eviga väntan...idag igen

publicerat i Allmänt;

Sedan blir det julebak för hela slanten, sockerhalten lär förstöra mina gaddar redan innan vi nått jul men ack så gott det ska bli att smygäta choklad, slicka skålar och provsmaka på alla färdigställda resultat. Nästa gång jag uppdaterar har jag med all säkerhet gått upp minst ett par storlekar. Ha en fin dag för det ska jag ha, tjing!

kettlebell*

publicerat i Allmänt;

Passet var GRYMT....jobbigt. Eller okej, inte grymt, men riktigt jobbigt.
Jag som bara trodde att det var armarna som tränades var visst HELT ute och cyklade, träning av hela kroppen blidde det, HOPPAS JAG FÅR GRYM TRÄNINGSVÄRK IMORGON!!

Just nu halvsitter jag i sängen i mormor och morfars gästrum med en elektrisk värmekudde tryckt mot magen. Inte mot träningsvärken, de som nu kunde tänkas tro det, utan för att jag fått kramp som jag får ibland (rätt ofta!) när jag inte äter regelbundet. Och det är så jäkla jobbigt, rent ut sagt. Inte hundan ska man gå runt och vara rädd över hur mycket, när och vart man ska och kan äta. Hur som..på tal om att äta. Jonna och jag åkte hit efter passet och blev bjudna på middag, hel kycling i lergryta med ris, sky och en massa annat gottigottgott. Hollywood är avklarat och ovunnet för min del. Grattis mormor till första platsen och morfar till sista (det är slutresultatet som ränas morfar, i'm sorry ;)..)

Nu har jag en massa saker att ta igen på datorn, masterchef, biggest loser och värsta pojkvänsakademin.

Puss och godnatt på er!

Kettleball

publicerat i Allmänt;
Nu ska den här ankan iväg och plåga sin blåsa så mycket som det bara går, blir ett pass kettleball idag, första gången förövrigt. Hoppas ni väntar spänt på vad jag har för kommentarer efteråt.
Nu ska den här ankan iväg och plåga sin blåsa så mycket som det bara går, blir ett pass kettleball, som förövrigt är mitt första. Jag antar att ni väntar spänt på mitt utlåtande efteråt. Tjarå.

IT'S SNOWING MEN, eller nä, snö.

publicerat i Allmänt;
Visserligen önskade jag snö senast igår, men börjar nog tveka på mina gårdaga tankar...
tre maskiner tvätt snurrar runt där nere i källarn medans jag halvsitter i min säng med en skål turkiskt yoghurt (vad fin kiwi egentligen är!) samtidigt som dagens avsnitt av julkalendern utspelar sig på min datorskärm.


Dippelidipp

publicerat i Allmänt;
Unnar mig lite gottis efter allt slit ikväll..Mums fillibabbaaaaa!!
Detta ska intas i samband med masterchef, biggest loser, halv åtta hos mig och pengarna på bordet. Bara så ni vet alltså.

i städ-tagen

publicerat i Allmänt;
Åh vad jag älskar sådana hära energiska dagar (kvällar...), Köket och sovrummet är nu nästintill kliniskt rena, badrummet väntar innan jag slänger mig i soffan för andra gången ikväll..:)

NU KOMMER JAG OCH TAR DIG...typ

publicerat i Allmänt;

Jo, men visst ska det väl synas att man har tränat, men blåsor?
Rodd utan handskar får det nog banne mig inte bli utan handskar en gång till.
Jobbtimmarna rullade snabbt förbi idag och gym-et väntade på mig strax efter tre då jag slutat, arm, mage och intervaller. Tortellinin med champinjoner ligger fint i kistan, behövdes för att orka med möblering och taveluppspikning i mitt sovrum.. (kanske jag ger er lite pics later alligatoooor´s..)
Nähä, nu får här fortsättas, har många rum kvar...puh.

Morgonmys

publicerat i Allmänt;
Om jag hade svårt att somna inatt? OJA!
Julkalendern och frukost-mys så här på morgonkvisten.



15.48

publicerat i Allmänt;
Kikade gårdagens julkalender imorse när vi kom hem 05.00 och somnade sedan. När jag vaknade var det fortfarande mörkt ute och ljusstakar lös i fönstrena utanför mitt, blev galen på tanken att jag säkerligen bara hade sovit nån timma eller två. Blev ännu mer galen då jag gick ut i köket och slängde en blick på klockan, 15.48 (!!!!!) Hur i hele världen kan någon ens sova så länge?? Jag måste ha varit i behov utav sömntimmar förstår jag, inte lustigt kanske med tanke på hur lite jag annars faktiskt sover. Åt frukost/lunch/middag i ett nafs och strax efter det vart det dags för veckans zumba-träning. Efter det kände jag mig lite mer mänsklig igen. Var förbi underbara mormor och morfar efter det, skönt att ha dem hemma igen.:)

Slängde på mig pappas gamla tröja över träningspaltorna och vandrade iväg till solhem. (Jacka över, GIVETVIS!)

Gårdagen i bilder

publicerat i Allmänt;


Tog oss ett glas svartvinbärsapertief innan vi igårkväll hoppade på bussen som tog oss till Nabben, där väntade en trevlig kväll med sång, snack och spel. Bussen som skulle gått hem 03.15 struntade vi i och tog istället en skön powerwalk hem..(kan upplysa er om att det inte ens kom någon buss, så det var bra att vi bestämde oss för gång innan vi hade förfrusit i busskuren..)

Gårdagen i bilder

publicerat i Allmänt;
Idag får ni lite bilder, eller ja, lite fler än lite.. Orkar inte med att skriva långa uppsatser idag inte.
Plommonspäckad fläskkarré, potatis och ljuvlig sås. Pappas mat alltså...Mmmmmmm...
Prinsesstårtan la sig snabbt tillrätta i magen, jummie.



Kalasande

publicerat i Allmänt;
Det blidde visst bara tre färdigtvättade maskiner idag. Om jag försov mig? Pfft, tog bara lite sovmorgon.
Ett kort träningspass på 40 minuter hann jag iallafall med, mer än så fick det helt enkelt inte bli. Frulle ligger där det ska i kistan och nu blir det dusch, tvätthängning, påklädning, presentinslagning och sedan middag hos pappa. Hela 50 år idag, GUBBEN! :) <3

soffläge

publicerat i Allmänt;
bäddat ner mig i soffan med ett stort skönt täcke över mig och en lurvig varm filt under. Mina kinder är lena likt en babystjärt efter ansiktstvätt och aloe vera gel från FACE stockholm. Den är verkligen superbra mot torr hy, såvida man kommer ihåg att använda den vill säga.. Om jag brukar glömma? Ingen kommentar.
På tal om att glömma, glömde jag leta efter min navelpiercing som gled ur när jag sprang som en dåre på löpbandet förut. Kollade bara lite snabbt utan större resultat.. REST IN PIECE NAVELSMYCKET.
godnatt my dear´s.

Tvättid

publicerat i Allmänt;
En blåsa i vardera hand blev resultatet av kvällens träning, kanske dax att införskaffa sig ett par handskar? (fast det är ju såååå fult..eller har ju förvisso aldrig testat några...) Har precis sorterat all tvätt som ska sättas igång imorgon klockan 08.00. Hade sån tur att det vart ledigt imorgon, med tanke på att jag var nere i källaren och kollade tid nyligen.Sju maskiner fick jag ihop att till (attans att det bara finns tre, vilket betyder att jag troligtvis får spara en utav blåa ikea-påsarna tillnästa tvättdag), jobbskjortorna, vanliga skjortor, jackor, kuddar, täcke, mörk 60°, ljus 60° och SVART 40°.. vart tvungen att räkna efter och jag hade visst fel hörrni, åtta påsar vart det ju visst. Då blir det nog tvättning hela förmiddan imorgon. Kul, och bra träning i trapporna;) ( OCH JA, jag gillar faktiskt att tvätta:)hehehe )

LOVE THIS DAYS

publicerat i Allmänt;
Hade lite överflöd av energi förut så vid halv sju svirade jag om till tights och ett slappt linne, cyklade iväg och klev in på gym-et. Tänkte bara köra lite arm-övningar men blev dessutom mage och intervaller i 20 minuter, 1 min (9km/h) x 1 min (14km/h). Nu har jag slängt mig i soffan med ett glas iskall loka jordgubb/guava, ett par crostinis med smak av gröna samt svarta oliver (så goda!!!) och en c-vitaminrik apelsin. Hoppas ni har en fin fredagskväll vänner och familj!

Kroppakaker

publicerat i Allmänt;
Lunch, efter jobbet idag fick bli kroppkakor.
Om dem är hemmagjorda? SÅKLART att dem.....inte är.
Så fina blev dessvärre inte mina sist jag gjorde. Skit potatis.


OK, jag ser att bilden inte ser ut som världens fräschaste, men gott vart det.
Och nej, jag orkade inte alla tre. :(

december already.

publicerat i Allmänt;
Misslyckades förvisso i mitt försök att komma upp riktigt tidigt imorse för att ta ett pass på gym-et, och sedan kolla första avsnittet på julkalendern, tänka sig att det redan är december igen. Helt otroligt galet!
Fick iallafall lite skön "sovmorgon" på så sätt och var på plats på jobbet strax innan vi slog upp portarna vid nio. Dagen gick relativt fort med lite dammsugning hemma på lunchen. Efter klockan sex har jag även hunnit med att, med hjälp av pappa och mormor & morfars bil (tack!), att förflytta min dopkista från pappas vind upp till min lägenhet. Väl här hemma spikade vi upp mina tre nya canvastavlor (fick bli från IKEA, fastän att det kanske inte var exakt de jag egentligen ville ha!). NU ikväll har jag även hunnit med matlagning (färdiga fyllda pastaknyten med grönsaker och svamp.), disken och all rentvätt. Tack gode gud för sådana här dagar!

Nu blir det juliskalendris, byyyyyeee!!

wierd

publicerat i Allmänt;
Drömde att min arm började brinna lite smått inatt, resulterade i rödflammig hud. - vaknade med en röd fläck på kinden.
VISST att man kan få det då man legat på kinden, men då brukar det oftast försvinna med en gång...typ. Såhär fick jag gå runt iallafall en timma på jobbet, denna bild tagen med en massa spackel..